Super zabava: Letnje klizanje kroz centar grada

  Kako zamišljate vaš savršen letnji vikend? Pored već dobro poznatih odlazaka na kupanje ili šetnju plažom, postoji li nešto što biste voleli da postane vaša željno iščekivana vikend aktivnost? Šta kažete na izraz “klizanje kroz grad“? Da, dobro ste pročitali.

  Jedna potpuno avanturistička aktivnost na vodi koja pomera granice svakodnevnice. Postoji u mnogim gradovima, a karektiriše je vodeni tobogan koji je smešten u centru grada, dužine čak tri fudbalska terena!

  U gradu Asheville, ova aktivnost planira se za 23. maj ove godine, u trajanju od 12h do 17h, odnosno sa produženim satima za one koji imaju Vip ulaznice, a spuštanje kroz tobogan sa vodom planira se u još 100 gradova. 

  Cela aktivnost funkcioniše tako što je neophodno registrovati se online i odabrati jednu od tri ponuđenih vrsta karata. Pa tako možete da birate da li ćete biti “single slider” i tako dobijete priliku za jedno spuštanje, “triple slider” – tri spuštanja u toku dana i “VIP slider” – karta koja vam omogućava neograničen broj spuštanja niz vodeni tobogan, kao i produženo vreme njegovog korišćenja.

  Naravno, za svaku kartu cene variraju, a uz svaku kupljenu dobija se određena oprema: vodeni pištolji, majice, štitnike, kape i sl. Pored spuštanja, ovo je i prava prilika za uživanje u dobroj muzici i hrani a pre svega dobroj zabavi. Zvuči primamljivo, zar ne?

  Može li se Beograd uključitiu ovu aktivnost i omogućiti vam sve prethodno navedeno?

  Probajte da zamislite ovako nešto u samom centru?! Bila bi to zaista prilika za potpuno drugačiji doživljaj grada i prilika da postane pun duha i živahan. Možda bi i one koji nisu ljubitelji ovakvih aktivnosti privukla upravo pozitivna energija i druženje. U tome bi i bila čar svega jer ovakve aktivnosti dešavaju se na bazenima ili akva parkovima ali u sred grada?

  Primeri pokazuju da je potrebno samo malo mašte i kreativnosti i eto nama vodenog tobogana.

  Amela Đurakovac

  PODELI
  Amela Đurakovac
  Amela je master inženjer pejzažne arhitekture i entuzijasta koji voli prirodu i životinje, posebno mačke. Veruje u prave vrednosti i u to da se samo napornim radom i ljubavlju prema svemu što radi mogu postići rezultati. Za nju ništa nije nemoguće, pa tako svakodnevno radi na sebi i trudi se da nauči nešto novo. Na svet oko sebe gleda kroz ružičaste naočare ali itekako čvrsto stoji na zemlji. U slobodno vreme se bavi kreativnim pisanjem, voli da fotografiše i putuje, a dugim šetnjama i plesom se oslobađa od negativne energije oko sebe. Raduje se malim stvarima i u budućnosti sebe vidi kao nekoga ko se i dalje usavršava i bavi različitim stvarima iz oblasti umetnosti, otkrivajući suštinu misterije zvane život.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here