Svečano otvorene FONklame, sledi edukativni deo festivala

Pred punom salom bioskopa Cineplexx otvoren je deveti po redu festival marketinga FONklame. Na događaju za koji se tražila karta više, posetioci su uživali u najboljim reklamama i stand up nastupu Filipa Ugrenovića. Kako je festival humanitarnog karaktera, sav prihod od ulaznica za Veče reklama otišao je fondaciji Podrži život.

FON-ov centar za razvoj karijere poziva sve studente Beogradskog univerziteta koje interesuje marketing da se prijave za učešće na edukativnom delu festivala. Prijave su otvorene do srede, 16. marta u ponoć na sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere

Slika

Predavanja će se realizovati u subotu 19. marta na Fakultetu organizacionih nauka. Za učešće na ovom delu festivala delegati će dobiti sertifikat.

Ne propustite priliku da o videu kao trendu digitalnog oglašavanja čujete od ekipe Dnevnjaka, Dragana Varagića i Vladimira Ćosića. Dodatnu dinamuku u program će uneti panel diskusija na temu „Video reklama VS reklama na televiziji“ u kojoj će učestvovati: Danilo Dabić – Zvoganj, Predrag Simić, Aleksandra Garić, Petar Vasić i Vladimir Marković Looney.

Za sve one koji ne žele da slušaju predavanja i panel diskusiju, FONklame sadrže i takmičarski deo. Sastavite tim od četvoro, rešite studiju slučaja koju zadaje modni studio Click i možete osvojiti stručnu praksu. Prijave su otvorene do petka 18. marta na sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere

Za dodatne informacije posetite sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere a pratite i zvaničnu facebook stranicu festivala FONklame, kao i twitter nalogu FON-ovog centra za razvoj karijere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here