Tajne preduzetničkog uspeha

Predavanje „Tajne preduzetničkog uspeha“ održaće se u utorak, 19.septembra od 18h u In Centru, u ulici Cara Lazara 5-7. Ako imate poslovnu ideju i želite da je realizujete i usput steknete nove veštine, kao i da dobijete savete o samostalnom poslovanju, dođite da čujete šta imaju da kažu Tamara Kalinić Macković iz agencije „Mila Vila“ i Nina Petrović iz agencije „HappyHoney“.

Tajne preduzetničkog uspeha

Svi prisutni imaće priliku da čuju dve preduzetničke priče čiji je cilj da motivišu, ne samo buduće preduzetnike, već i one koji su već pokrenuli svoj posao. Kroz razmenu iskustva, svih poteškoća koje mogu da snađu preduzetnika, pokušaćemo da otkrijemo tajne preduzetničkog uspeha. Naoštrite svoje olovke i pripremite udarnička pitanja, jer nas čeka vredna šansa da naučimo nešto novo.

Tamara Kalinić Maksimović je trener, šnajder, dizajner i fotograf. Samo dve nedelje nakon prvog provlačenja konca kroz iglu, nastala je Tamarina prva kolekcija odeće, a ideja se pretvorila u brend, nazvan MilaVila.

Nina Petrović je nosilac brenda Happy Honey koji su osnovali ljubitelji pčelarstva i meda sa ciljem da se što većoj grupi ljudi obezbedi najkvalitetniji med, sa prirodnim dodacima maline, šljive, kajsije kao i organskim kao što su kakao i đumbir.

Budite vredni kao pčela i magični kao vila!

Centar za razvoj ideja je nevladina organizacija čiji je fokus podsticanje razvoja kreativnih ideja kod mladih, dok su glavni ciljevi unapređivanje njihovog položaja u društvu, ukazivanje na aktuelne probleme i realizaciju različitih programa za njihovu edukaciju, uglavnom u  oblastima preduzetništva, kulture i ekologije.

Prijavite svoje prisustvo putem linka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here