Svetski dan akcije „Očistimo svet“

Firma City Facility će obeležiti svetski dan akcije “Očistimo svet” jednu od najvećih ekoloških kampanja u svetu, u petak 15.09., u naseljima A blok i Savada, kroz niz humanitarnih akcija.

Stanari oba naselja će imati priliku da preuzmu besplatnu EKO biorazgradivu kesu za kupovinu a za uzvrat će donirati staru garderobu ili plastične čepove za reciklažu. Zaposleni firme City Facility će takođe deliti korisne savete na temu zaštite životne sredine stavljajući akcenat na pravilnu i odgovornu reciklažu i praktične savete kako živeti sa manje plastike.

Ovaj projekat ima za cilj da kroz zajedničku akciju ujedini društva širom sveta, kako bi iskazali brigu za životnu sredinu. Ovim aktivnostima građani mogu istovremeno da ostvare i trenutne rezultate i trajne promene u svojim lokalnim sredinama

City Facility profesionalno pruža usluge upravljanja i održavanja poslovnih i stambenih objekata.Adekvatnim upravljanjem i održavanjem stambenog okruženja postiže se očuvanje i povećanje vrednosti nekretnine, povećanje funkcionalnosti i ukupnog kvaliteta stambene sredine, koji uključuje unapređenje ambijentalnih i estetskih vrednosti, energetsku efikasnost, odgovoran odnos prema prirodnom okruženju.

Kvalitetnim i pouzdanim uslugama održavanja objekata, prilagođenim specifičnim potrebama i zahtevima klijenata, obezbeđujemo sigurnost, bezbednost i komfor korisnicima objekta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here