Takmičenje za studente “Trag u boci, prodaja u Koci”

  “Trag u boci, prodaja u Koci” – Predstavljanje sektora prodaje u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija kroz rešavanje zadataka i zabavu

  Povodom svetskog dana studenata, Coca-Cola HBC Srbijaod 4. do 9. aprila u “Studentskom gradu” organizuje jedinstveno predstavljanje sektora prodaje, pod sloganom “Trag u boci, prodaja u Koci“.

  Trag u boci, prodaja u Koci

  Studenti su pozvani da posete Coca-Cola HBC “escape room” u Studentskom gradu i pridruže se zabavnom takmičenju i rešavanju izazova i zadataka na temu prodaje, a pet najuspešnijih timova će dobiti priliku da se upoznaju sa poslovima komercijaliste, tokom zajedničkih poseta maloprodajnim objektima.    

  “Pozivamo studente da posete naš kutak u “Studentskom gradu” i da se na zabavan način upoznaju sa poslovima u sektoru prodaje, koji mladima pruža izuzetnu priliku da napreduju i da se razvijaju. Osmislili smo jedinstveni “escape room” kako bismo studentima prikazali dinamičnost poslovanja, ali i predstavili neophodne veštineza rad u ovomsektoru: analitičnost, timski duh i preduzimljivost”, naglašava Dragana KorugaRistić, direkor sektora za ljudske resurse u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

  U nedelju, 9. aprila biće organizovano finale takmičenja, a za najuspešniji tim i njihove prijatelje Coca-Cola HBC će organizovat ižurku na kojoj će imati priliku da se druže sa predstavnicima kompanije iz komercijalnog sektora.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here