Takmičenje za studente „Trag u boci, prodaja u Koci“

„Trag u boci, prodaja u Koci“ – Predstavljanje sektora prodaje u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija kroz rešavanje zadataka i zabavu

Povodom svetskog dana studenata, Coca-Cola HBC Srbijaod 4. do 9. aprila u “Studentskom gradu” organizuje jedinstveno predstavljanje sektora prodaje, pod sloganom “Trag u boci, prodaja u Koci“.

Trag u boci, prodaja u Koci

Studenti su pozvani da posete Coca-Cola HBC “escape room” u Studentskom gradu i pridruže se zabavnom takmičenju i rešavanju izazova i zadataka na temu prodaje, a pet najuspešnijih timova će dobiti priliku da se upoznaju sa poslovima komercijaliste, tokom zajedničkih poseta maloprodajnim objektima.    

“Pozivamo studente da posete naš kutak u “Studentskom gradu” i da se na zabavan način upoznaju sa poslovima u sektoru prodaje, koji mladima pruža izuzetnu priliku da napreduju i da se razvijaju. Osmislili smo jedinstveni “escape room” kako bismo studentima prikazali dinamičnost poslovanja, ali i predstavili neophodne veštineza rad u ovomsektoru: analitičnost, timski duh i preduzimljivost”, naglašava Dragana KorugaRistić, direkor sektora za ljudske resurse u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

U nedelju, 9. aprila biće organizovano finale takmičenja, a za najuspešniji tim i njihove prijatelje Coca-Cola HBC će organizovat ižurku na kojoj će imati priliku da se druže sa predstavnicima kompanije iz komercijalnog sektora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here