Trening efikasne komunikacije-Youth Consulting

U subotu, 22. oktobra, biće održan trening efikasne komunikacije. Trening će se održati na Arhitektonskom fakultetu, sa početkom u 11 časova.

Trening efikasne komunikacije

Šta je efikasna komunikacija i zašto je bitna?
Komunikacija je neizbežan element naše svakodnevnice. Od momenta kad otvorimo oči, pa sve do momenta kada zaspimo, suočeni smo sa komunikacijom sa drugim ljudima. Bilo da su to prijatelji i porodica, kolege sa fakulteta ili posla, romantični partner ili nepoznata osoba, komunikacija je neizbežna. Čak i kada sedimo u tišini u autobusu ili na klupi, naše telo komunicira umesto nas!
Ovladavanjem ovom veštinom osiguravamo da naša poruka bude prenešena na najbolji način ali i da razumemo bolje našeg sagovornika, ne samo sadržaj njegove poruke već i emociju i kontekst u kom je poruka izrečena. Kada postanemo bolji komunikator postajemo bolji govornik ali i sagovornik, ostavljamo bolji utisak na ljude u našem okruženju i gradimo dublje i kvalitetnije odnose.

Sadržaj treninga:
1. Osnovni principi komunikacije
2. Govor tela i tumačenje facijalnih ekspresija
3. Veština davanja i primanja povratne informacije
4. Komunikacija putem Email-a
5. Kako ostvariti dublje i značajnije odnose pri prvom susretu?

Prijava za trening: http://bit.ly/2ds8oV8
Cena: 1500 RSD
*20% popusta za sve koji izvrše uplatu pre 15. oktobra. (Cena sa popustom: 1200 din.) Detalji o uplati se prosleđuju po prijavi.
*Broj mesta ograničen na 30 zbog kapaciteta prostora.
**Rok za prijavu do 18. oktobra.

Kome je trening namenjen?
Trening je namenjen svima koji žele da poboljšaju svoje veštine komunikacije, da poboljšaju svoje odnose sa drugima i ostave snažniji utisak na ljude.

O treneru:
Nikola Veličković ima višegodišnje iskustvo u radu sa mladima. Kao osnivač Youth Consulting-a imao je priliku da radi sa preko 2000 mladih širom sveta na njihovom ličnom i profesionalnom razvoju. Kroz svoje interaktivne treninge približava mladima principe ličnog razvoja sa naglaskom na praktičnosti i primenljivosti veština. Njegovi treninzi uključuju polaznike, pozivaju ih na učešće i deljenje ličnog iskustva.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/951057788337024/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here