Tribina: Društvena odgovornost mladih

U utorak, 1. novembra u 20h, Unija studenata FON-a će organizovati tribinu na temu Društvena odgovornost mladih. Učesnici tribine biće Boško Ćirković Škabo, član grupe Beogradski sindikat i Mladen Đurić, profesor Fakulteta organizacionih nauka.

Društvena odgovornost mladih

Danas se susrećemo sa mnogo problema u čitavom društvu, a sa malo onih koji rade nešto kako bi ih rešili. Kao jedan od problema prepoznajemo nedovoljno razvijenu svest mladih o društvenoj odgovornosti, razumevanju i negovanju iste u našoj kulturi. Društveno odgovorno poslovanje postaje trend, tako da treba raditi na edukaciji mladih, promovisanju pravih vrednosti i podsticanju da kroz svoje aktivnosti na neki način doprinose dobrobiti celog društva.

Neophodno je konstanto promovisati prave vrednosti, savetovati i podržavati mlade i naučiti ih kako da ono što rade, rade na najbolji mogući način.

Grupa Beogradski sindikat je jedna od retkih koja kroz svoje pesme pokušava da podigne svest o tome koji sve problemi postoje u društvu, ali i da mlade ljude, koji predstavljaju većinski deo njihove publike, usmere ka pravom putu. Iz tog razloga, pored pesama, često gostuju po tribinama na raznim fakultetima i srednjim školama.

Očekujemo vas u što većem broju, vidimo se u utorak!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here