Tvoja šansa da poboljšaš statistiku

Student si i ne vidiš način da se istakneš u moru svojih vršnjaka? Nezainteresovan si za učenje i misliš da ti diploma ništa neće značiti na putu do zaposlenja? Otišao bi iz zemlje ukoliko bi ti se ukazala dobra prilika?

Ako je odgovor na prethodna pitanja da, vreme je da se pokreneš! Ekof Media Group 4. i 5. marta organizuje Belgrade Youth Fair drugu godinu zaredom u hotelu Metropol Palace. U sklopu sajamskog i konferencijskog dela, koji će trajati od 11-19h, imaćeš razne mogućnosti i pomoć pri odabiru stručnih praksi i nalaženju posla.

Proces učenja je celoživotan proces, te se ono ne završava dobijanjem diplome. To je kontinuiran proces rada na sebi i držanja koraka sa vremenom. Mladi Evropljani to vrlo dobro znaju – 2012. godine čak 50% njih stiče sertifikate i ulazi na tržište rada uz pomoć stručnih kurseva. U Srbiji je ovaj procenat svega 10%.

Potrebno je povećati svest mladih da znanja i veštine koja steknu van formalnog obrazovanja mogu biti od velike pomoći pri započinjanju i razvoju karijere. Takođe, veoma je bitno kako će napisati svoj CV, predstaviti sebe najbolje moguće i kako će biti okarakterisani u očima poslodavca.

Budi baš ti jedan od mnogih koji će poboljšati statistiku! Iskoristi svoju šansu na Belgrade Youth Fair-u 2016 – Konferencija i sajam praksi, zapošljavanja i edukacije za mlade, koji se održava 04. i 05. marta 2016. u prostorijama hotela Metropol Palace.

Obezbedi svoje mesto besplatno na: http://youthfair.rs/prijavi-se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here