U susret predstojećem Beer Festu

Ukoliko si svoj dolazak već potvrdio ili se možda još uvek dvoumiš, baci pogled na ovogodišnji vodič kroz Belgrade Beer Fest. Sve potrebne informacije nalaze ti se na jednom mestu.

Belgrade Beer Fest već godinama važi za jedan od najposećenijih festivala u celoj jugoistočnoj Evropi. Od prvobitne zamisli do prepoznatljivog brenda izrastao je za jako kratko vreme. Izuzetan muzički program i sjajni izvođači koji su iz godine u godinu zaduženi za dobar provod do kasnih večernjih sati samo su neki od razloga zašto je ova manifestacija stekla kultni status koji danas ima. 

Trudeći se da opravdaju status koji su stekli, organizacija Beer Fest-a neprestano podižu standarde. Njihov trud i kvalitet prepoznali su kako eminentni izvođači iz sveta muzike, tako i posetioci koji obaraju sve rekorde. Čak pola miliona posetilaca iz svih krajeva prođe kroz kapije Belgrade Beer Festa u želji za kvalitetnom muzikom i dobrim pivom. 

Foto: Promo

I ove godine na 17. Beogradskom festivalu piva očekuje nas najveća žurka na otvorenom. Na Ušću, slivu dveju reka – Dunava i Save, isksusite neponovljiv osećaj na nekom od preko 120 muzičkih koncerata

Četiri bine (Main stage, Alternative stage, Groove stage i Bunt stage) i pet festivalskih dana idealna su prilika da uživate u nastupima nekih od poznatih izvođača, poput Bjesova, Artan Lilija, Johnny Marr-a, grupe Negativ i brojnih drugih. Takođe, ovo je sjajna prilika i da probate neka od poznatih svetskih piva, domaće i industrijske proizvodnje. 

Ukoliko si svoj dolazak već potvrdio ili se možda još uvek dvoumiš, baci pogled na ovogodišnji vodič kroz Belgrade Beer Fest. Sve potrebne informacije nalaze ti se na jednom mestu. Od zanimljivosti o festivalu i pivu, preko kompetnog nastupa i satnice, kao i besplatnog prevoza koji se organizuje iz brojnih gradova. 

Budi i ti deo najvećeg spektakla koji se ne propušta!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here