Udruženje „Bulevar Umetnosti“ otvara konkurs za volontere – članove kreativnog tima

Kreativni tim „Bulevara Umetnosti“ bavi se realizacijom aktivnosti kulturno umetničkog karaktera, koje se odnose na slobodu informisanja, edukaciju, afirmaciju, humanitarni rad i aktivizam mladih. Pored toga, članovi kreativnog tima učestvuju u uređivanju informativnih sadržaja na portalu. Pricip rada prilagođen je onima koji u toku nedelje imaju obaveze (studije, posao…). Sastanci tima se održavaju jednom nedeljno (subota popodne) u unapred dogovorenim terminima i obavezni su za sve članove kreativnog tima i volontere, a realizacija dogovorenih zadataka se odrađuje od kuće ili na terenu po potrebi.Trajanje volontiranja ograničeno je na tri meseca.

Ukoliko ste ikada imali želju da aktivno učestvujete u programima kulturno umetničkog karaktera i na taj način date svoj dopinos u afirmaciji umetnosti i kulture kod mladih, naš tim baziran na kolegijalnosti i kreativnosti je pravo mesto za vas. Za sve segmente sa kojima niste upoznati obezbeđene su besplatne edukacije.

Rok za prijavljivanje je petak 01. april 2016. godine, a za sve one koji se prijave, u subotu 02. aprila 2016. godine održaćemo prezentaciju „Bulevara Umetnosti“ i programa koje realizujemo.

Prijava se vrši putem e-mail adrese [email protected]na koju je potrebno poslati ime, prezime, godinu rođenja i kontakt telefon.

Uslovi za ulazak u tim su:

  • Da ste uzrasta od 18-30 godina
  • Posedujete osnovno znanje u korišćenju računara (posedujete isti sa pristupom internetu)
  • Da trenutno imate prebivalište na teritoriji Beograda

Izvor: kancelarijazamlade.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here