Uključi se u humanitarnu aukciju i #donesi nekome osmeh

Inicijativa pokrenuta na portalu Limundo.rs od strane onlajn servisa za naručivanje hrane Donesi.com u saradnji sa Fondacijom Budi human, još jedan je od primera kako akcije pokrenute onlajn mogu dovesti do pozitivnih efekata u oflajn svetu.

1

Pomenuti posećeni portali na domaćoj onlajn sceni, došli su na ideju da, ostvarujući specifičnu saradnju pokrenu humanitarnu aukciju sa ciljem prikupljanja sredstava koja će biti uplaćena na račun Humanitarne fondacije, a kako bi se time pružila pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Kako navode iz Donesi.com-a, izlicitiran iznos biće uplaćen na žiro račun Fondacije Novi Beograd (160-403108-51) i jednako raspoređen za lečenje dece i odraslih iz Republike Srbije.

Predmet licitacije je promo kod u vrednosti od 500 dinara koji se može iskoristiti prilikom naručivanja hrane iz restorana na servisu Donesi.com, a koji se nalaze na teritoriji Beograda, Novog Sada i Niša.

Nezavisno od iznosa koji aukcija dostigne, po prispeću uplate, Donesi.com  pruža mogućnost da pobednik licitacije iskoristi promo kod u fiksnoj vrednosti od pomenutih 500 dinara.

Do sada je prosleđeno 20 ponuda i dostugnuti iznos je 540 dinara.

Požurite! Aukcija je za licitiranje otvorena još dva dana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here