Unikatna uskršnja jaja u Ušće Shopping Centru – izložba Branke Bogdanović

  Nesvakidašna jaja, optočena zlatom, kristalima, slonovačom, svilom i čipkom koja su nastala čarobnim umećem Branke Bogdanović, koju nazivaju crnogorskim Faberžeom imaće jedinstvenu priliku da uživo vide brojni posetioci Ušće Shopping Centera u četvrtak 13. aprila tokom izložbe na Centralnom trgu.

  Branka je do sada je ukrasila više od 200 jaja, svako je unikatno i svojevrsna priča za sebe, a ovo je prvi put da ovakva jaja mogu pogledati u Beogradu.

  Branka Bogdanović uskršnja jaja

  Ona je inače samouka slikarka, koja je kako kaže svoju ljubav prema umetnosti i slikarstvu pretočila na ljusku jajeta od kojh pravi prava mala umetnička dela.

  – Većina jaja koja sam napravila su veoma složene konstrukcije, poput kutijica na preklop, a unutra su presvučena svilom, optočena čipkom, poludragim kamenjem – kaže Branka.

  Posetioci će tokom izložbe imati priliku da pogledaju više od 35 umetničkih jaja, kao i da se posavetuju sa umetnicom na licu mesta oko ukrašavanja jaja za predstojeće Uskršnje praznike.

  Tokom rođendanskog meseca posetioci UŠĆE Shopping Centera imaju priliku da učestvuju u velikoj nagradnoj igri u kojoj je pripremljeno čak 2.404 nagrade od kojih je glavna nagrada put u New York za osam osoba.

  Od ostalih nagrada, UŠĆE je pripremilo čak 2.400 šoping kartica za sve posetioce, a pravo učešća  mogu da steknu  kupovinom od preko 5.000 dinara sa najviše dva računa.

  UŠĆEShoppingCenterćeupetak 14.04.2017. godine, raditiposkraćenomrandomvremenudo 18 časova, dokunedeljunaUskrsnećeraditi. Usubotu 15. iuponedeljak 17. aprilaCentar će raditi normalno.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here