Uz prvu No Sleep konferenciju nema spavanja ni tokom dana!

 

Nakon što je objavljena strahovita postava No Sleep Festivala, koju predvode Fatboy Slim, Nina Kraviz, Lee Burridge, Cassius, DJ Tennis, Olof Dreijer, Aleksi Perälä, Dax J, Randomer i brojni drugi, najavljen je i specijalni festivalski program, No Sleep konferencija! U petak i subotu, 16. i 17. novembra, za sve posetioce festivala u saradnji sa SAE Institutom pripremljen je specijalni edukativni konferencijski sadržaj u okviru koga će govoriti brojni festivalski izvođači!

Među panelistima No Sleep konferencije nalaze se Francois X, DJ Tennis, Dax J i Marcel Fengler, koji će na panelu The Art Behind the Labels govoriti o tome kako je kada su izvođači ujedno i sopstveni izdavači; Olof Dreijer (The Knife) će učestovati na panelu How sharp is the edge? koji će se baviti društvenim angažovanjem u muzici, dok će Cassius i Molly zajedno sa direktorom kluba Rex, Fabrice Gadeauom, govoriti o ovom legendarnom francuskom klubu povodom 30 godina njegovog postojanja. Pored njih, Gramophonedzie, Ilija Djokovic, Lag, Nevena Jeremić, Sonja Sajzor, Ilija Milošević, Bane Jovančević, Peppe, Viktor Ranković, Ana Veliki, DJ Jock, Vanja Bursać, Bojan Musulin i Vojkan Bećir pokušaće da proniknu u aktuelna dešavanja i probleme domaće clubbing scene. Kao poseban segment pripremljen je i test najnovije DJ opreme u saradnji sa Player.rs dok će Monosaccharide kroz predstavljanje instrumenata, koje koriste u svojim nastupima uživo, predstaviti proces nastajanja tehno pesme. Kompletan program konferencije nalazi se na sajtu festivala nosleepfestival.com.

Konferencija će biti održana u Marsh Open Space, Cetinjska 15, u petak 16. novembra od 13h do 17h i u subotu, 17. novembra od 13h do 18.30h. Ulaz je predviđen za sve posetioce No Sleep Festivala koji pokažu festivalsku kartu ili narukvicu za bilo koji od festivalskih programa.

Pored konferencijskog dela u Marsh Open Space, spektakularnih žurki u Velikom Hangaru, te maratonskih provoda u klubovima Drugstore i 20/44, festivalsku publiku program očekuje i na drugim lokacijama među kojima su i Mint, Mladost, Gadost, Gajba,  YugovinylPržionica. Na sve ove lokacije ulazi se uz neku od festivalskih narukvica, pod uslovom da kapacitet klubova nije prethodno popunjen, kada je dovoljno sačekati da izađe neko ko ide dalje na drugu festivalsku lokaciju.

Kompleti ulaznica rasprodati, u prodaji još samo pojedinačne karte!

Već u prvoj godini održavanja, No Sleep je prevazišao sva očekivanja, jer su trodnevni kompleti ulaznica za festival rasprodati! Takođe, usled ogromnog interesovanja koje vlada za No Sleep Festival, kako kod nas i u celom regionu, tako i među stranim posetiocima, već od prvog izdanja dolaze festivalski ljubitelji iz oko 30 zemalja sveta!

Kompleti ulaznica biće menjani za narukvice koje omogućuju ulaz na sve žurke, a informacije o zameni vaučera za festivalske narukvice, kao i sve ostale korisne informacije nalaze se na ovom linku: https://www.nosleepfestival.com/sr/vodic/. Za one koji žele da idu na samo neku od ovih žurki, u prodaji su i  daljepojedinačne ulaznice od 1.590dinara za četvrtak, odnosno petak, te 1.390dinara za subotu u Velikom Hangaru, kao i od 690 dinara za petak ili subotu u Drugstoru. Ulaznice se prodaju na blagajnama prodajne mreže Gigstix.com širom Srbije i onlajn putem sajta Nosleepfestival.com. Ulaz za žurke u ostalim klubovima, za sve one koji nemaju festivalske narukvice, biće naplaćivan na ulazu, ukoliko kapacitet kluba ne bude bio popunjen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here