Veče hrvatske stand up komedije u Ben Akibi

Osim redovnog repertoara Ben Akibe i nastupa komičara organizacije Standup.rs kao i svetskih i regionalnih gostovanja, ovog meseca na našem repertoaru možete videti nastup Tihomira Paravine, koji je miljenik naše publike i Saše Turkovića koji polako to postaje. Veče je rezervisano za 8. decembar u 20:30 u Ben Akiba comedy club-u. Obojica su rezident komičari Studija smijeha iz Zagreba.

Veče hrvatske stand up komedije

Rekli su o sebi:

Tihomir kako sam kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’.

Veče hrvatske stand up komedije

Saša Turković je najstariji (godinama a ne stažem) stalni komičar studija smijeha … fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena. Otac je troje djece (barem prema službenim dokumentima).  Misli su mu prljave, a humor čist … bez previše psovki i vulgarnosti. Saša malo slabije čuje i ne govori Mađarski, tako da, ako mu se želite obratiti tijekom nastupa, molimo Vas da govorite glasnije i nikako ne na Mađarskom.

Cena ulaznice: 300 dinara

Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131

Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379

https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here