Veliki sajam zapošljavanja

Nemate posao? Ili tražite bolji?
Dođite na prolećni LINK2job sajam zapošljavanja i pokrenite svoju karijeru.
+ ZA SVAKOG POSETIOCA SAJMA BESPLATNO:
MS Office i kursevi engleskog, vredna predavanja i razgovori sa HR menadžerima, izrada profesionalnih fotografija za CV i još mnogo toga.
U petak, 4. maja, u hotelu Metropol, u organizaciji Centra za razvoj karijere održava se događaj koji ne smete da propustite – jedinstveni sajam zapošljavanja LINK2job.
Na sajmu vas očekuju brojne uspešne kompanije među kojima su: Sitel, Comtrade, Nelt, EY, NCR i mnogi drugi. Oni traže baš vas!

Ostvarite kontakt sa potencijalnim poslodavcima i među bogatom ponudom poslova pronađite pravi za sebe. I ne samo to! Brojni zanimljivi i korisni sadržaji koje ćete dobiti na sajmu izdvajaju ovu manifestaciju kao prvu i jedinu ovakvog tipa na našim prostorima.

AdresaHotel Metropol, Bulevar kralja Aleksandra 69
datum4. maj 2018.
vreme10h–18h
ulaz besplatan
2 puta nedeljnowww.link2job.eu
Poklon kursPoklon kursevi engleskog i ECDL-a
Više od sajma zapošljavanja:
vaš LINK za uspešnu karijeru!
Pored kontakta sa poslodavcima na LINK2job sajmu vas očekuje:

  • poklon kurs engleskog jezika ili bilo koji modul ECDL (MS Office) kursa po vašem izboru,
  • izrada profesionalne fotografije za CV,
  • korisna predavanja i radionice kompetentnih stručnjaka,
  • mogućnost da kroz Job Box za simulaciju intervjua otkrijete kako vas poslodavci vide, gde grešite i kako to da ispravite,
  • i još mnogo toga…

Zato posetioci nisu samo nezaposleni, nego svi koji teže da postignu više u svom profesionalnom razvoju. Ukoliko želite da radite ono što volite, u tome postanete najbolji i plaćeni koliko zaslužujete, očekujemo vas u petak, 4.5. u hotelu Metropol.

Rezervišite svoje poklon kurseve
Kako je poznavanje engleskog jezika neophodno za dobijanje posla, čime god da se bavite, svaki posetilac LINK2job sajma imaće mogućnost da izabere potpuno besplatno kurs engleskog jezika i unapredi svoje veštine komunikacije na engleskom.

Ni poznavanje rada na računaru nije od manjeg značaja za obavljenje bilo kog posla danas. Poslodavci to očekuju od vas, a ECDL kursevi su jedina internacionalno prepoznatljiva garancija vašeg poznavanja rada na računaru.

Poklon kurseviKursevi koje dobijate su online – preko interneta, što znači da ćete moći da ih pohađate kada god vi želite, sa bilo kog mesta, od kuće ili sa posla.

Prijavite se na sajtu LINK2job i rezervišite kurs, a potom na samom sajmu 4.5, od 10 do 18h potvrdite svoju rezervaciju i kurs je vaš, potpuno besplatno!

Namestite podsetnik, 4.5. će biti prekretnica u vašoj karijeri!
Nema izgovora! Ukoliko zaista želite nešto da promenite u svom životu, ovo je događaj koji ne smete da propustite!

Vidimo se u petak u hotelu Metropol, od 10 do 18 časova.

Ne zaboravite da se prijavite na vreme!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here