Više od 100 stranih studenata ovog leta u Beogradu

U sklopu programa volonterskih i stručnih praksi koji organizuje najveća studentska organizacija AIESEC, održaće se događaj pod nazivom ,,Globalno selo u Beogradu” u nedelju 8. jula od 19h na Zemunskom Keju.

Ukoliko želite da upoznate kulturu Grčke, Turske, Rusije, Azerbejdžana, Tunisa, Rumunije, Saudijske Arabije,  Egipta , Ukrajine, Italije  i Kine, a da ne napuštate Beograd, ovo je savršena prilika za vas. Volonteri iz ovih zemalja će predstaviti tradiciju, običaje, kulturu svoje zemlje i omogućiti vam da vidite sve čari njihovih rodnih mesta. Omoguíte sebi prilike da u jednom danu upoznate toliko kultura i uživate u čarima ovogodišnjeg Global Village-a.

Živeti raznolikost jeste jedna od glavnih ideja AIESEC-a i putem ovog događaja ljudi imaju mogućnost da osete kako je to živeti negde drugde, van Srbije, kakve običaje imaju drugi, kako razmišljaju, po čemu smo slični, a po čemu se razlikujemo. Zato pozivamo sve zainteresovane građane da dođu 8.jula u periodu od 19h na Zemunski Kej. Dođite i budite deo internacionalne atmosfere i duha koji stvaraju mladi, ambiciozni studenti iz svih krajeva sveta.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Više o samoj organizaciji možete saznati na www.aiesec.org.rs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here