Voliš da čitaš i glumiš? Učestvuj u dramskim radionicama!

  Ukoliko imaš između 15 i 19 godina, voliš da čitaš, glumiš, da se družiš i na drugačiji način učiš (putem kreativnih analiza književnih dela i dramskih radionica), ovo je pravi program za tebe.

  Preispitaj svoje vrednosti putem dramskih tehnika i pokaži ih u finalnoj predstavi koju ćemo izvesti na kraju projekta. Radionice će se realizovati tokom oktobra i novembra meseca (8 celodnevnih radionica).

  Dramske radionice

  Prezentacija programa i radionica održaće se u Kancelariji za mlade Savski venac u utorak 04.010.2016 u ul. Kneza Miloša 47. sa početkom od 17.30 časova. Prezentacija će trajati 45 minuta. Radionice će se održavati u istom prostoru, u sledećim terminima (i traju ceo dan):

  – 10. i 11. Oktobar

  – 22. i 23. Oktobar

  – 29. i 30. oktobar

  – 7. i 8. novembar

  Projekat se realizuje u saradnji sa Grupom “Hajde da…”, Kancelarijom za mlade Savski venac, a finansira iz budžeta Republike Srbije – Kancelarija za evropske integracije.

  Popuni unapred prijavu:

   https://www.facebook.com/groups/1761818184082337/?hc_ref=SEARCH

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here