Volontiraj u Saint Petersburg-u i doživi nezaboravno iskustvo!

  Želiš da iskusiš timski rad, internacionalno okruženje i izazovne zadatke, a da usput upoznaš drugi po veličini grad u Rusiji koji je zbog mnogo reka i kanala poznat kao Venecija severa? – Onda je internacionalni program volontiranja Global Citizen prava prilika za tebe!

  Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na   ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

  U sklopu programa, mi izdvajamo za tebe projekat „Explore Russia“, u Rusiji, u gradu Saint Petersburg, u trajanju od šest nedelja.

  gloal

  Naravno, ti nećeš biti sam u svemu ovome – prve nedelje bićeš član tima sa kojim ćeš ići na seminare gde ćete deliti utiske o ruskoj kulturi, uslovima rada, obostranim očekivanjima, ali takođe, biće reči i o misiji projekta i merenju vašeg uspeha. Kako bi se drugi ljudi upoznali sa tvojom kulturom, u ovom projektu ćeš pripremati prezentacije i interaktivna predavanja, organizovaćeš debate kako bi mladi mogli da iskažu svoje mišljenje. U slobodno vreme možeš probati tradicionalna jela pripremana od strane članova tima  AIESEC Russia, obilazićeš parkove, imaćeš pinknik na Finskom zalivu, posetićeš Ocenarium. A sve što ti je potrebno je da si student, da imaš nivo engleskog jezika B2 i da imaš veliku želju za iskustvom i nezaboravnom avanturom!

  Trajanje prakse je od 01. maja do 12. juna 2016. godine. Nakon završenog projekta, imaš mogućnost da sa ostalim volonterima putuješ kroz Rusiju! Radno vreme je od 10:00-18:00 radnim danima, i od 12:00-20:00 subotom.

  Ukoliko želiš da saznaš priče i brojna iskustva mladih koji su se oprobali u Global Citizen praksama, možeš to učiniti na  zvaničnom AIESEC sajtu

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here