Volontiranje u Komori italijansko-srpskih privrednika

  Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Komorom italijanskoo-srpskih privrednika poziva studente Ekonomskog, FON-a, FPN-a, Filološkog i Pravnog fakulteta da se prijave za volontiranje u okviru komercijalnih poslova i marketinga. Prijavljivanje traje do 26.marta a volontiranje počinje u aprilu.

  Komora italijansko-srpskih privrednika

  Poslodavac/organizacija: Komora italijansko-srpskih privrednika, POSLOVNO UDRUZENJE BEOGRAD

  Pozicija: Voloter – asistent za komercijalne poslove i marketing

  Broj mesta: 3

  Lokacija: Beograd

  Opis: Obavljanje komercijalnih i administrativnih poslova, pomoć u izvršavanju i ostvarivanju poslovnih aktivnosti KISP, prevodilačke usluge, podrška  na projektima, sajmovima, konferencijama i ostalim događajima  i aktivnostima Komore italijansko-srpskih privrednika.

  Uslovi: VSS ili završna godina fakulteta (Ekonomski fakultet, Fakultet organizacionih nauka,Fakultet političkih nauka,  Filoloski fakultet,Pravni fakultet ), poznavanje italijanskog i engleskog jezika, poznavanje rada na računaru, samostalnost i odgovornost u radu, organizacione i pregovaračke veštine.

  Način prijave: 

  Zainteresovani kandidati svoj CV sa propratnim pismom i sa naznakom „Konkurs” mogu dostaviti na nasu email adresu:. [email protected]

  Po izvršenoj prijavi popunite i kratki prijavni formular OVDE. 

  Rok za prijavu: 26/03/2017

  Trajanje: 1-3 meseca

  Planiran početak: 03/04/2017

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here