Vršačka ulična sportijada

Ovogodišnja Vršačka ulična sportijada pdržava se od 21. do 24. jula u Vršcu!

sportijada

Sportijada je manifestacija takmičarskog karaktera koja za cilj ima promociju amaterskog sporta, ali i volonterizma. Prošle godine okupili smo oko 350 takmičara i 50 volontera koji su svojim radom doprineli da Vršačka ulična sportijada zauzme visoku poziciju među najboljim volonterskim projektima u Srbiji.

Ovogodišnja Sportijada će, osim takmičarskog, imati i edukativan karakter. Kao i do sada, sav program će se odvijati na ulicama Vršca. Na taj način želimo da, osim sportista, animiramo i naše sugrađane i pružimo im zanimljiv i edukativan program tokom letnjih dana. I ove godine, svi zainteresovani će imati priliku da se na ulicama grada takmiče u mnogim sportovima, a najbolje očekuju nagrade. Ipak, naglasak naše manifestacije je pre svega na sportu, druženju, edukaciji, volonterizmu i solidarnosti, te su svi naši učesnici svakako – pobednici.

Pozivamo Vas da zapratite našu Fejsbuk stranicu – Vršačka ulična sportijada na kojoj ćemo u narednom periodu objavljivati dodatne informacije o Sportijadi, kao i da posetite naš sajt – www.sportijada.rs koji će uskoro biti u funkciji. Svakako ćemo Vam blagovremeno poslati detaljno obaveštenje – više o sportovima, edukativnom programu i propratnim događajima koji nas ove godine očekuju na Vršačkoj uličnoj sportijadi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here