Wizz Air – 20% popusta na sve rezervacije

20 ODSTO POPUSTA NA SVE REZERVACIJE IZVRŠENE U ČETVRTAK, 23. AVGUSTA

Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta i najveći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, nudi 20 odsto* popusta na sve letove rezervisane SAMO u četvrtak, 23. avgusta, do ponoći.

wizz air popust na cene karata

WIZZ AIR POPUST

Bez obzira da li želite da iznenadite svoju porodicu ili jednostavno hoćete da posetite neki novi grad sa dragom osobom, pravo je vreme da iskoristite ovaj popust i provedete nezaboravan uskršnji vikend.

Uz karte po početnoj ceni od samo 1799 dinara, možete da isplanirate savršeno putovanje u poslednjem trenutku do jedne od 18 destinacija u 8 zemalja u kojima Wizz Air leti sa dva domaća aerodroma iz Beograda i Niša. Zašto da ne odete u posetu rodbini u Švedskoj u jedan od tri grada Geteborg, Malme ili Stokholm, a ukoliko ste željni kulture, posetite Pariz i istražite muzeje, katedrale i čarobne ulise sa građevinama koje su pravi primeri gotske i barokne arhitekture?

Samo požurite, putnici u Srbiji imaju vremena samo do ponoći da obezbede avio-arte po najboljoj ceni.

Popust od 20 odsto se odnosi na avionske karte sa taksama i obaveznim troškovima bez administrativne takse. Promocija važi 23. avgust od 00.00h do 23.59h po centralnoevropskom vremenu.

Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti završena do 27. oktobar 2018. Cena se odnosi samo na rezervacije na sajtu wizzair.com ili mobilnoj aplikaciji WIZZ.

** Karta u jednom smeru uključujući sve takse i obavezne troškove

O kompaniji Wizz Air

Wizz Air je najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi čija flota obuhvata 91 avion tipa Airbus A320 i Airbus A321 i koja u ponudi ima preko 600 destinacija sa 28 aerodroma i povezuje 141 destinaciju u 44 zemlje. Wizz Air ima tim od oko 3.500 profesionalaca koji nude izvanrednu uslugu i veoma niske cene karata i zahvaljujući tome je bio omiljeni izbor 28,2 miliona putnika u 2017. godini. Wizz Air je član Londonske berze pod skraćenicom WIZZ i uvršten je u Indekse FTSE 250 i FTSE All-Share. Wizz Air je registrovan u okviru programa Kontrole operativne bezbednosti (IOSA) Međunarodne asocijacije avio-kompanija (IATA), globalnog lidera u kontroli avio-bezbednosti. Kompanija je nedavno dobila nagradu Najbolja evropska avio-kompanija u 2017. godini koju dodeljuje Aviation 100, ugledna godišnja publikacija koja nagrađuje najistaknutije predstavnike avio-industrije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here