Za bolju budućnost dece i zdraviju planetu – Mađarska

Ove nedelje vam predstavljamo volonterski projekat u Mađarskoj.  Šezdeset kilometara od centra Budimpešte, smeštena u prelepoj prirodi, nalazi se Boroka kuća. Ona je otvorena za decu iz lokalne zajednice koja se na tom mestu prvi put susreću sa problemima zaštite životne sredine, biodiverziteta, očuvanje flore i faune. Takođe,organizacija redovno sprovodi radionice i kurseve starog zanata za stanovnike okolnih mesta.

 Vaš zadatak će biti pomoć u održavanju kuće i bašte. Obavljaće se poslovi krečenja i crtanja samekuće, sređivanja bašte i promocije zaštite životne sredine i recikliranja. Okolinu kuće čini prirodno dobro i zaštićeno područije planina što će vaš kontakt sa prirodom učiniti još boljim. Još nekoliko mesta čeka možda baš tebe a kampovi su odlična prilika da upoznaš nove ljude iz celog sveta. Na sajtu mis.org.rs možešpogledati ovaj ali i još 2300 kampova u našem pretraživaču. Ohrabri se i započni avanturu!

Gde: Rumyancevo, Mađarska

Kad: 18.08.2018–30.08.2018.

Više informacija na ovom linku: https://www.mis.org.rs/volontiranje/volonterski-kampovi-u-inostranstvu/pretraga-kampova/detalji-o-kampu/?campid=16860

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here