Zakoračite ka uspehu kroz projekat Dani prakse

Ne propustite jubilarni peti po redu projekat Dani prakse u organizaciji Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka, koji predstavlja idealnu prliku za stručno usavršavanje i namenjen je svim studentima koji su u potrazi za praksom.

Projekat će se održati 8. i 9. maja u holu Fakulteta organizacionih nauka, i obuhvatiće 4 celine, a to su sajam kompanija, CV klinika, panel diskusija i takmičarski deo, što predstavlja novinu u odnosu na prethodne godine.

Dani prakse

Sajam kompanija će se održati 8. i 9. maja u holu fakulteta, gde će studenti moći da se upoznaju sa vodećim kompanijama iz različitih sfera poslovanja, koje će predstaviti svoje programe praksi i detaljnije govoriti o sticanju radnog iskustva.

Naredna celina odnosi se na CV kliniku, gde će studenti na licu mesta moći da se posavetuju sa poslodavcima i dobiju smernice za unapređenje svog CV-a.

8. maja sa početkom u 18h, održaće se panel diskusija na temu ‚‚Praksa – prvi korak ka uspešnoj karijeri” gde će delegati imati priliku da se bolje upoznaju sa značajem praksi za budući rad, najvažnijim kriterijumima pri odabiru kandidata, kao i mogućnostima za uspostavljanje stalnog radnog odnosa po odrađenoj praksi. Prijave za panel biće otvorene na sajtu od 3. maja.

Tokom takmičarskog dela studenti će imati imati priliku da prisustvuju edukativnim radionicama, a zatim će stečeno znanje primeniti na različitim testovima selekcije i time obezbediti sebi praksu, trening ili posetu jednoj od vodećih kompanija. Na takmičenju će učestvovati Sitel, NetCast i Nelt kompanija, a prijave će biti otvorene na sajtu od 29. aprila.

Poznato je da stručna praksa nije samo priprema za profesionalnu karijeru i unapređenje profesionalne biografije, već često predstavlja idealan početak uspešne karijere.

Ponesi svoj CV 8. i 9. maja i iskoristi šansu da zakoračis ka uspehu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here