Zašto volim to što radim?

Kada posao postane zadovoljstvo, a karijera vaš ponos, shvatite da je obrazovanje bila vaša najbolja investicija. Fakultet MEF svoje studente vodi upravo ka tom cilju.

MEF je uvideo da se karijera gradi još tokom studiranja, pa se trudi da osnovne i master  studije budu uzbudljivo putovanje prepuno novih znanja. U učionici i van nje, MEF studenti kreiraju nove ideje, prave poslovne planove, učestvuju u radu fakulteta i još tokom studija stiču radno iskustvo. Savremeno poslovno okruženje ne može da funkcioniše bez menažera, ekonomista i IT stručnjaka, a najviše napreduje kada uz sebe ima MEF stručnjake.

Da rade ono što vole studenti uče od svojih profesora, koji svojim primerom podstiču mlade ljude da slede svoje želje  i prate svoje unutrašnje potrebe i ambicije. Stručan i kreativan tim profesora sledi jedinstvenu viziju fakutleta: rade posao koji vole i stvaraju jake ličnosti i dobre ljude.

Mladog čoveka je potrebno voditi, usmeravati na putu ka sazrevanju, ako treba i čvrstom rukom, ali mu zato i pomagati i podržavati ga. Pored brojnih pogodnosti prilikom plaćanja školarine, MEF najboljim studentima omogućava i stipendije, nagrađujući tako njihov trud, zalaganje, strpljenje i rad.

Fakultet nije više samo učionica, studenti u klupama i profesori za katedrom. Fakultet je mesto gde nastaju velike ideje, stvaraju se prijateljstva za ceo život i ide se u korak sa vremenom. Dovoljno je baciti pogleda na fejsbuk stanicu i instagram profil MEF fakulteta da bi postalo jasno da je MEF fakultet za 21. vek, hram znanja i institucija koja otvara vrata svima koji imaju velike snove i grandiozne želje.

www.mef.edu.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here