Zbog velikog interesovanja i ove nedelje vas vodimo na film Mladost u Akademiji 28

Portal Mladi deli 2 x 2 karte za film Mladost u Akademiji 28, za utorak 19.04. u 20:30h. Na našoj Facebook stranici saznajte kako da osvojite karte.

mladost poster

PRATITE NAS: Svake nedelje vas vodimo na nekoliko mesta – bioskopi, pozorišta, muzeji…

Saznajte prvi informacije koje se tiču nas mladih! Šta je to novo u gradu…

SINOPSIS: Fred i Mik, dva stara prijatelja na pragu osamdesetih godina, uživaju u odmoru u lepom hotelu u podnožju Alpa. Fred, kompozitor i dirigent u penziji, ne namerava da se vrati svojoj muzičkoj karijeri, koju je odavno napustio, dok Mik, reditelj, još uvek radi i žuri da završi scenario za svoj najnoviji film. Oba prijatelja znaju da su im dani odbrojani i odlučuju da se zajednički suoče sa sudbinom. Ali, za razliku od njih, izgleda da niko drugi ne mari zbog protoka vremena…

REŽIJA: Paolo Sorentino
SCENARIO: Paolo Sorrentino
ULOGE: Michael Caine, Harvey Keitel, Jane Fonda, Rachel Weisz, Paul Dano
PRODUKCIJA: Indigo FilmIn collaboration with Medusa Film
NAGRADE: 2015 Karlove Vari – Nagrada publike, Evropska filmska Nagrada za najbolji film, najboljeg reditelja (Paolo Sorentino), Nagrada za najboljeg glumca (Majkl Kejn), Holivudska filmska Nagrada za najbolju sporednu žensku ulogu (Džejn Fonda)Karlowy Vary International Film Festival – Winner Audience Award, European Film – Winner Best Film, Best Director (Paolo Sorrentino), Best Actor (Michael Caine), Hollywood Film – Winner Best Supporting Actress (Jane Fonda)

Paolo Sorentino rođen je 1970. godine u Napulju, Italija. Sorentino je scenarista i reditelj, poznat po filmovima Velika lepota, Mladost i Ovo mora da je to mesto.

Vidimo se u Akademiji 28!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here