Želiš da menjaš svet? Dođi na #MožeDrugačije Izazov

Razlivalište i Mikser festival organizuju #MožeDrugačije izazov, događaj koji će okupiti studente i mlade spremne da unapređuju lokalne zajednice kroz preduzetništvo. Migracije, obrazovanje u pokretu, fabrike kulture i priroda grada, kao glavne teme devetog izdanja Mikser festivala, osnovne su niti izazova oko kojih će studenti moći da kreiraju preduzetničke ideje.

#možedrugačije

Izazov #MožeDrugačije traje dva dana, 27. i 28. maja, a pored niza mentorskih radionica sadrži i prostor za zajednički rad timova na preduzetničkim idejama od kojih će najbolja, po oceni žirija, dobiti nagradne kurseve za dodatnu edukaciju. Kratka predavanja na kojima će studenti učiti o razvoju biznisa, strategiji, komunikacijama biće održana u prostorijama Kuće ljudskih prava, u subotu, nakon čega će studenti biti podeljeni u timove.

Zajednički rad timova u kreiranju preduzetničkih incijativa biće vođen od strane mentora, a svaki tim će dobiti jedinstvenu kombinaciju ključnih izazova. Priprema i prezentovanje ideja biće održano u nedelju, na Mikser festivalu, kada će žiri odlučiti koja ideja ima najviše potencija za realizaciju.

Razlivalište je organizacija nastala 2014. sa idejom da mlade ljude upozna sa društvenim ili preduzetništvom i stvori ohrabrujuće okruženje za razvoj preduzetništva mladih. Kroz svoje programe pruža mladima preduzetničke veštine i znanja. Prepoznata je po sprovođenju programa „Social Impact Award“ u Srbiji, ujedno najvećeg evropskog takmičenja za društveno preduzetništvo mladih.

Događaj #MožeDrugačijeIzazov realizuje se u saradnjisa Mikser festivalom kao i partnerima L’Oreal, Škola retorike i javnog nastupa, iSerbia.rs, Banat Swisslion-Takovo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here