Zlatar Nova godina 2019. POPUNJENO

ZLATAR NOVA GODINA 4 dana / 3 noći

 od 7690 dinara

30.12.2017.-2.1.2018.

Ukoliko želite da Novu godinu dočekate u pravoj oazi  prirode i beskrajnih zvezdanih svodova, onda je ovo pravi izbor za vas. Naravno, provod neće izostati jer smo pripremili tri žurke/druženja, a imaćete priliku da se oprobate i u skijanju Briježđom kao i da testirate vaš avanturistički duh u adrenalin parku.

Goč Nova godina

POGLEDAJTE I PONUDU NA DRUGIM PLANIMANA

Nedelja 30.12.2018. Polazak iz Beograda u 9h (dva dana pred put kontaktirati organizaciju za mesto polaska). Vožnja preko Čačka i Užica do Zlatara uz usputne pauze. Dolazak na Zlatar u popodnevnim časovima. Smeštaj i slobodno vreme za odmor. Žurka dobrodošlice i druženje. Noćenje.

Ponedeljak 31.12.2018. Poslednji dan u 2018. odlazimo na pešačku turu na Uvačko/Sjeničko jezero (fakultativno, u slučaju povoljnih vremenskih uslova). Slobodno vreme za šetnje i istraživanje Zlatara. Doček Nove 2019. godine – organizovana žurka. Noćenje.

Utorak 1.1.2019. U novoj 2019. godini nastavljamo sa igrama i pesmom, organizujemo igre bez granica i sportske igre (navlačenje konopca, zlatarski maraton, trčanje u džakovima…) uz kuvano vino. Slobodno vreme i pripreme za oproštajnu žurku i druženje na Zlataru. Noćenje.

Sreda 2.1.2019. Nakon doručka odjava iz smeštaja i fakultativni obilazak manastira Mileševa. Polazak za Beograd u koji se stiže uveče. Kraj programa.

U cenu uračunato:

– tri noćenja u izabranom smeštaju
– autobuski prevoz Beograd – Zlatar – Beograd
– tri žurke
– igre bez granica
– troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

– redovna godišnja članarina SZM 500 rsd i individualni troškovi članova

– fakultativni izlet na Uvac (pešačka tura 2-4h) u slučaju povoljnih vremenskih uslova 1200 rsd (uključen prevoz i vodič, ulaznica za rezervat),

-izlet u manastir Mileševa 800 rsd

*Umanjenje za sopstveni prevoz 1000 RSD

*Nakon prijave rezervacija važi 48h. Do isteka rezervacije uplatiti u celosti ili najmanje 50% od ukupne cene.

*Članarina udruženja je obavezna i važi 12 meseci od datuma uplate.

Vila Duma

Vila Duma se nalazi u turističkom centru Zlatara i raspolaže sa 6-krevetnim i 4-krevetnim apartmanima, opremljenim kuhinjom.

Vila Botić

Nalazi se na oko 1,5 km od turističkog centra Zlatara, u borovoj šumi. Poseduje jedan dvokrevetni studio i jedan četvorokrevetni apartman kao i jednu dvokrevetnu i jednu trokrevetnu sobu koje dele kupatilo. Grejanje je na struju ili etažno.

Vila Zlatarka

Smeštaj u objektu vila ZLATARKA je na bazi prenoćišta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili petorkrevetnim apartmanima. Sve sobe i apartmani su opremljeni kupatilima sa tuš kabinama, TV, centralno grejanje, a apartmani poseduju zasebne kuhinje. U prizemlju objekta nalazi se market i prostor za dnevni odmor i druženje.

Vila Elit

Vila Elit je locirana u okviru turističkog naselja iznad Nove Varoši, od turističkog dela Zlatara je udaljena oko 1km.  Objekat se nalazi na 1200 metara nadmorske visine. Smeštajni kapacitet vile je 20 ležajeva raspoređenih u 8 soba kategorisanih sa četiri zvezdice. U blizini vile su skijaške staze, sportski tereni, kao i trim staza i staze za šetnju.

Šaponjić

Kuća se nalazi nedaleko od vile Elit, poseduje francuski ležaj u spavaćoj sobi i dva singl ležaja u dnevnom boravku, kuhinju, grejanje je na električni radijator i peć na drva.

Bajka

Četvorokrevetni apartman je u obliku studio-apartmana. Jedan francuski ležaj i dva pojedinačna ležaja, potpuno opremljena kuhinja, kupatilo. Mala terasa za posebno uživanje u jutarnjoj kafi.

U turističkom delu Zlatara gde smo smešteni ima nekoliko prodavnica, restorana i suvenirnica, avantura park. Ski staza je udaljena oko 2 km od našeg smeštaja, poseduje ski lift, žičaru, prvi deo staze je pogodan za početnike, tokom novogodišnjih praznika očekuje se da će raditi nekoliko ski škola. 

PODELI
PortalMladi
Portal Mladi

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here