10 najčitanijih tekstova na našem sajtu 2016. godine

U godini koja je na izmaku donosimo Vam listu 10 najčitanijih tekstova objavljenih 2016. godine.

Ove godine najviše ste voleli inspirativne priče o mladim ljudima koji mogu svima poslužiti za primer. Od fejsbuk grupe koja besplatno prevodi medicinsku dokumentaciju zarad lečenja u inostranstvu, preko Ivana Kosogora, najmlađeg life coach-a na svetu do najboljeg mladog naučnika na svetu, koji je, čik pogodite, iz „male“ Srbije.

10 najčitanijih tekstova

10 najčitanijih tekstova 2016. godine

1. Besplatan prevod zlata vredan – Grupa humanih ljudi iz celog regiona okupila se u fejsbuk grupi „Prevodilačko srce“ koja vrši prevod medicinske dokumentacije potrebne za lečenje pacijenata u inostranstvu – potpuno besplatno!

2. Zemlja lutalica: „Kada usvojite mešanca, usvojili ste jedinstvenu rasu“ – Nevladina organizacija Zemlja lutalica (Territorio de Zaguates) u Kostarici psima bez doma obezbedila je ogromno i prelepo sklonište za život, koje je naseljeno sa preko 900 jedinstvenih rasa. 

3. Kursevi za Dž, odmah i željenim tempom – Predstavili smo Vam sajt na kojem možete BESPLATNO slušati kurseve sa prestižnih svetskih univerziteta.

4. Ivan Kosogor, najmlađi life coach na svetu – Mnogi su mi govorili da su se osetili bolje i svežije posle mog predavanja, a to je upravo ono što sam godinama afirmisao i želeo, priča mladi životni trener, pisac, student i bloger, koji uveliko sprema treću knjigu!

5. Dokazano: Zašto studenti padaju ispite? – Postavlja se pitanje zašto studenti padaju ispite? Koliko god se trudili da organizujemo vreme za učenje, uvek nam fali dan ili dva više!

6. Đorđe Ogrizović, najbolji mladi naučnik na svetu je iz Srbije – Osamnestogodišnjak Đorđe Ogrizović je proglašen za najboljeg mladog naučnika – inovatora na svetu od strane Svetske organizacije za zaštitu intelektualne svojine.

7. Da prošetamo kejem ili kejom? – Još jedna od brojnih nedoumica u našem jeziku. Pokazali smo Vam rešenja nekih problema!

8. Put u inostranstvo za 1500 dinara – Mislite da je put u inostranstvo za 1500 dinara nemoguć? Pročitajte da li ste u pravu.

9. Bratislava, grad koji se graniči sa dve države – Svako ko pre odlaska u Bratislavu pogleda američku komediju iz 2004. godine, „Put u Evropu“ u kojoj glumi i Rade Šerbedžija, zamišljaće je kao nečist, siromašan, nerazvijen, komunistički grad. Kakva je slovačka prestonica u stvarnosti?

10. Karlos nam otkriva zašto stranci vole Srbiju – Razgovarali smo sa Karlosom, Meksikancem na studijama u Beogradu koji nam je dao utiske o našoj zemlji iz jedne malo drugačije perspektive.

Nadamo se da ste ove godine uživali uz naše tekstove. U sledećoj, 2017, tekstova će biti daleko više, pratite nas i ne propustite najinteresantnije vesti i informacije za mlade!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here