100 za 100! Stoto izvođenje predstave Muškarčine za sto pravih muškaraca!

Predstava Reflektor teatra Muškarčine je izvedena 100. put, u Bitef teatru pred 100 pravih uspešnih i ostvarenih muškaraca. Predstava je svoju premijeru imala 2012. godine, a do sinoć gostovala je u devet država i videlo ju je preko 20000 ljudi!

Muškarčine

100. izvođenje predstave važan je uspeh svakako, ali nama je posebno drag, pre svega zato što je predstava Muškarčine naša prva profesionalna predstava, moja prva saradnja sa Milenom Bogavac i dokaza da publika želi i poštuje dokumentari i omladinski pozorišni sadržaj, rekao je Vojisalav Arsić reditelj predstave.

Reflektor teatar je uz podršku Color Press Grupe okupio prave muškarce u pozorištu, a njihove odgovore o odrastanju, uzorima , savetim za mladima, možete pročitati na sajtu Reflektor teatra.

Želeli smo da mladićima pošaljemo udruženu poruku o mogućnosti da budu bolji i vredniji, da život u Srbiji razumeju kao izazov, a ne opravdanje, baš zbog toga pozvali smo prave muškarce kao saveznike. Hvala svima koji su podržali omladinsko pozorište, svojim prisustvom, odgovorima i pokušajem da zajedno sa nama nađu održivi način rada na edukativnim sadražajima, rekla je Aneta Goranović, direktorka Reflektor teatra, pre samog izvođenje pradstave Muškračine.

Muškarčine

Događaj 100 za 100 podržali su Dragan Bjelogrlić, Aleksandar Gatalica, Robert Čoban, Boris Trivan, Milan Jovanović Lane, Srđan Ognjanović, Renato Grbić, Bojan Vasković, Bojan Gluvajić, Boris Bakalov, Karlo Zagorac, Vuk Vučković, Jovan Jelisavčić, Nenad Radujević, Milan Antonijević i mnogo drugi. Pozivamo vas da pratite i čitate odgovore pravih muškaraca.

Muškarčine

Reflektor teatar je nezavisna omladinska pozorišna produkcija, koja stvara i razvija se bez institucionalne i stalne finansijske podrške. Osnovna ideja našeg rada je stvaranje pozorišne zajednice i inovativnih produkcijskih rešenja, koja bi omogućila da publika uživa u edukativnim i savremenim pozorišnim sadržajima, a mladim autorima, glumcima i glumicama da dobiju priliku da dostojanstveno prezentuju svoj rad.

Ako želite da saznate više o Reflektoru, njihovom radu i aktuelnim dešavanjima, posetite sajt: http://reflektorteatar.rs/

Događaj 100 za 100 podržali su Color Press Group, Color Media Communications, Ambasada države Katar i Advokatska kancelarija Sekulović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here