SOT i OSSI organizuju radionicu “PLUS za tebe – Erasmus+”

  U okviru proslave Evropske nedelje mladih, Svetski omladinski talas u saradnji sa Organizacijom srpskih studenata u inostranstvu organizuje informativnu radionicu o Erasmus+ programu pod nazivom PLUS za tebe – Erasmus+. Pošto je slogan ovogodišnje Evropske nedelje mladih “Shape it, move it, be it!”, SOT i OSSI žele da motivišu mlade ljude da se pokrenu i aktiviraju uzimajući učešće u nekoj od Erasmus+ mobilnosti mladih.

   PLUS za tebe – Erasmus+

  Radionica će u prvi plan staviti lična iskustva mladih u Erasmus+ programu, pa će posetioci moći da saznaju više o omladinskim razmenama i Evropskom volonterskom servisu od naših gostiju. Čućemo Milu Lukić iz Svetskog omladinskog talasa, koja je takođe Erasmus+ ambasador za mlade u Srbiji, kao i Aleksandra Jakovljevića iz Organizacije srpskih studenata u inostranstvu. Svoja lična iskustva preneće nam Jelena Mitrović, dugogodišnja aktivistkinja u oblasti omladinske politike, kao i Jovana Divac, koordinatorka za EVS nekoliko omladinskih organizacija. Samo neka od pitanja na koja ćemo odgovoriti su:

  • Ko su mladi u Erasmus+ programu?
  • Koje mogućnosti pruža Erasmus+ program?
  • Kako mogu da postanem deo Erasmus+ programa?
  • Gde se mogu dodatno informisati o Erasmus+ programu?
  • Šta je to Evropski volonterski servis i kako izgleda to volontiranje?
  • Šta su i kako izgledaju omladinske razmene?

  Radionica će se održati 4. maja u 20h u KZM Gnezdo u Beogradu!

  Prijave za radionicu se vrše popunjavanjem formulara na linku.

  Prijave traju do srede, 3. maja, 23.59h!

  Saznajte više o događaju ovde

  Vidimo se!

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here