Dvadeset stranih i domaćih izvođača ovog vikenda na Forest Fest Serbia!

  Forest Fest je muzički festival koji nudi nešto potpuno drugačije no što smo imali priliku da vidimo do sada. Održava se ovog vikenda 18. i 19. juna u srpskoj šumi, u selu Paštrić, nedaleko od Mionice, 25 km od Valjeva.

  Forest

  U okviru  festivala nastupiće preko 20 izvođača, izdavačkih kuća i umetnika iz Srbije, Francuske, Kanade, Nemačke, Indije, Švajcarske, Belgije, SAD, Čile-a, Kanade i Švedske koji će predstaviti najrazličitije muzičke žanrove kao što su Etno Trance, Psyschedellic Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative i sl.

  Timetable po kome će izvođači nastupati je sledeći:

  14:00 – 15:30 Boza Tripchronic
  15:30 – 17:00 Vlada Digital Nexus
  17:00 – 18:30 Srle Digital Nexus
  18:30 – 20:00 Suduaya Live Ambient
  20:00 – 21:00 Deetronic Live
  21:00 – 22:30 Psychosis Addicted
  22:30 – 00:00 Side Winder Live
  00:00 – 01:30 Sarmati Live
  01:30 – 03:00 Middle Mode Live
  03:00 – 04:30 Reversed logic Live
  04:30 – 06:00 Pura Save The Rave
  06:00 – 07:30 Bpm Live
  07:30 – 09:00 Tropical Bleyage Live
  09:00 – 10:30 Suduaya Live progressive
  10:30 – 12:00 Askari
  12:00 – 13:30 Octohertz Live
  13:30 – 15:00 Electro Silver

  Hippie-Bubilac

  Netaknuta priroda, kampovanje pored reke, pećina na dohvat ruke, fascinantne istorijske, kulturne i prirodne znamenitosti kao što su rodna kuća Živojina Mišića, muzej kamena, manastir Petra i Pavla, Ribnička pećina, reka Ribnica, Kumova Česma i mnoštvo drugih.

  Festival je kreiran po uzoru na najeminentnije festivale kao što su Ozora, Samsara, Boom i moći ćete da uživate u umetničkim sadržajima kao što su egzibicije sa vatrom, hodanje po žici, akrobacije, izložbe, radionice i body painting, u kulturnom sadržaju kao što je predavanje TECHNOKRATIA-e o nastanku psy-trance scene u Srbiji, u RELAX sadržaju kao što je Shiatsu masaža, Yumeio terapija, kupanje u reci Ribnici, kampovanje, odmaranje u Banji Vrujici itd.

  Pored toga festival nudi sjajan turistički program kao što noćenje u seoskim domaćinstvima, poseta raznim kulturnin i istorijskim znamenitostima o kojima više možete saznati na www.mionica.rs

  -Ribnička pećina - u lepim bojama (3)

  Verovali ili ne, postoji čak i organizovan dečiji program koji nudi deci upoznavanje sa načinom života u seoskoj sredin, boravak u prirodi i čistom vazduhu, sakupljanje lekovitog bilja, pravljenje herbarijuma. – snalaženje u prirodi i takmičarske igre, druženje sa domaćim životinjama, kreativne radionice (heklanje, vez, briga o domaćim životinjama, ubiranje biljnih podova, bojenje na platnu bojama od biljaka, oslikavanje kamena), domaću ishranu kao što su uštipci,kačamak,proja, gibanica, domaći hleb, sir, kajmak, mleko, sarma od vinove loze, čorba od zelja, prirodni domaći sokovi i sl.

  Kamp mesta su, kao neizostavni deo festivala, obezbeđena tik uz predivnu reku Ribnicu. Sve što treba da ponesete je svoj šator! Za zainteresovane roditelje obezbeđen je i dečiji program sa profesionalnim vaspitačima u seoskom domaćinstvu u blizini lokacije događaja.

  Ovaj festival pokrenula je organizacija iz Valjeva Digital Nexus u saradnji sa legendarnom organizacijom TECHNOKRATIA, a uz podršku lokalne opštine Mionica, i lokalne Turističke organizacije Ribnica sa ciljem da ova čudesna lokacija postane iz godine u godinu prava turistička atrakcija.

  Karte su do 17. juna 1400 dinara, a na samom ulazu cena karte je 1600 dinara. Takođe festival nudi organizovan prevoz autobusom ili kolima. Za sve informacije posetite www.facebook.com/forestfestserbia

  Očekuje vas nezaboravan provod, a ako se još uvek premišljate da li da posetite Forest Fest pogledajte:

  Zato pravac WinWinshop ili jednostavno naručite vašu kartu preko internet preko DD TICKETS!

  www.technokratia.com

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here