24-časovni trening preduzetništva: Lean Startup Drill prvi put u Nišu

   

   

  No Limit Hub orgzanizuje „ Lean Startup Drill “, trening u trajanju od 24 časova namenjen preduzetnicima, startapovima i studentima u Nišu. Održaće se 17. i 18. marta u Centru za inovativno preduzetništvo mladih na Elektronskom fakultetu.

  Lean Startup Drill je intenzivni dvodnevni program testiranja i razvijanja poslovne ideje prema „Lean Startup“ metodologiji. Učesnici će proći kroz proces kojim će definisati postojeće probleme, ponašanje svojih klijenata i potrebe tržišta i proizvod koji zadovoljava potrebe i rešava konkretan problem.

  Program je organizovan tako da obuhvata predavanja i rad u timu uz mentorski nadzor. Kroz dva dana radionica i predavanja obrađivaće se ideja učesnika, koja može biti već postojeći biznis ili nova ideja koju treba testirati, na osnovu „Lean Startup“ principa. Radi se u timovima (1-3 člana).

  Program za oba dana možete naći na vebsajtu organizatora.

  Za učešće na Lean Startup Drill-u zainteresovani se mogu prijaviti preko prijavne forme: http://bit.ly/LeanStartupDrillNis

  Rok za prijavu: 14. mart. Broj učesnika je ograničen. Prednost imaju ranije prijave.

  Kotizacija za učešće u programu iznosi 2000 dinara po članu tima. Za studente je 1000 dinara.

  Predavači i mentori na „Startup Drill“ programusu tim iz Hrvatske, osnivači startup-ova, mentori, predavači i imali su izvršne uloge u raznim profitnim i neprofitnim organizacijama.

  No Limit Hub je organizacija koja se bavi promovisanjem IT i startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.

  PODELI
  Teodora Šćepanović
  Članica PR tima. Studentkinja Politikologije Fakulteta Političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Smatra da je prvenstveno rad na sebi cilj i sredstvo svake značajne društvene promene.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here