300 učesnika iz zemlje i regiona na WordCamp Belgrade 2016

Vikend za nama prošao je u znaku WordCamp Belgrade 2016, najveće regionalne konferencije o WordPressu, koju je posetilo 300 učesnika iz zemlje i regiona.

WordCamp Belgrade

Zainteresovani učesnici imali su priliku da dobiju odgovore na brojna pitanja o svemu što ih je interesovalo o radu sa WordPressom, da li je i koliko zahtevan za početnike, šta se još može sa njim raditi osim programiranja, dizajna, pisanja koda, pluginova i tema; a predstavljeni su i konkretni uspešni primeri iz zemlje i regiona.

Pored toga, svi prisutni su dobili i konkretne savete u vezi započinjanja biznisa, promene poslovnih interesovanja, kao i savete iz oblasti boljeg upravljanja vremenom i radnim zadacima.

Drugog dana konferencije koji je osmišljen kao Contributor Day, više od 80 učesnika imalo je priliku da odsluša predavanje i učestvuje u radionici o javnom nastupu, koje je držao Luca Sartoni, WordPress konsultant i počasni #WCBGD ambasador, uz radionicu o načinima doprinosa WordPress zajednici.

Organizatori-WordCamp_Belgrade-2016

Sada već sa sigurnošću možemo da kažemo da smo uspeli. Najviše sam ponosan na činjenicu da smo kao konferencija i organizacija porasli. Prošle godine smo postavili sebi cilj da ćemo ove godine imati dve paralelne trake predavanja, veći broj učesnika i predavača i uspeli smo da ostvarimo sve to.

Veliku zahvalnost dugujem svima koji su učestvovali u organizaciji, sponzorima na podršci i Devani na gostoprimstvu tokom Contributor dana“ izjavio je Milan Ivanović, jedan od organizatora WordCamp Belgrade 2016 i osnivač WordPress zajednice u Srbiji.

WordCamp Belgrade 2016 održan je i uz  pokroviteljstvo WordPress Foundation, zvanične organizacije ove popularne platforme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here