Delimo karte za najmlađe – predstave Teatra78

Svake nedelje u saradnji sa pozorištem za decu Teatar 78 očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave za decu. Delimo 5 x 2 ulaznice za dve predstave na našoj Facebook stranici.  Verujemo da imate mlađu braću i sestre, ili rođake i male komšije koje možete obradovati.

Ovog vikenda u pozorištu za decu Teatar 78 očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave:

ZEMLJA DEMBELIJA  – subota 12.03. u 17h

IZA DUGEnedelja 13.03. u 12h

PRATITE NAS: Svake nedelje vas vodimo na nekoliko mesta – bioskopi, muzeji, pozorišta…

Saznajte prvi informacije koje se tiču nas mladih! Šta je to novo u gradu…

Dembelija
Srećko Čarobnjaković, dečak iz Beograda, opsednut je kompjuterskim igricama, voli da jede brzu hranu i da pije gazirane sokove. Njegova mama ne odobrava ovako loše navike, te ga primorava da se zdravije hrani, da svoju sobu redovno rasprema i da što manje vremena provodi pred kompjuterom. Iz inata, Srećko odlazi u Zemlju Dembeliju za koju je čuo da je jedino mesto na svetu gde ne mora da se radi. Tako Srećko kreće na uzbudljivo putovanje oko celog sveta! On će otići u Rusiju, Ameriku, Kinu, Severnu Afriku, Italiju i na kraju Brazil! U svakoj od ovih zemalja naučiće nešto novo i upoznaće svog vršnjaka koji će mu pomoći da shvati da nerad i lenjost uopšte nisu tako zanimljivi! Predstavu prate originalni songovi i u njoj glume mladi glumci koji se trude da animiraju mališane i da ih povedu na ovo fantastično putovanje. Ova predstava je namenjena deci uzrasta od 3. do 12. godine.

DRAMATURG I REDITELJ: Marija Puškarov

IGRAJU: Milan Pajić, Marija Puškarov, Vladimir Popović, Anđela Krvavac

iza-duge
Ova beskrajno zabavna i edukativna predstava govori o otuđenosti i činjenici da se pametna i dobra deca često povlače u sebe jer nailaze na otpor kod većine. 
Glavni junaci, Višnja i Velimir, idu u istu osnovnu školu ali se ne poznaju. Zajedničko im je to što su oboje različiti od okruženja u kome se nalaze. Višnja se ne oblači kao ostale devojčice, ne sluša modernu muziku, već je zanimaju knjige i slikanje. Velimir nije baš najbolji sportista i pomalo je hipohondričan, zanima ga astronomija i pisanje poezije. Baš zbog tih interesovanja drugari iz škole će ih zadirkivati. Njih dvoje će se slučajno susresti na obližnjoj poljani ispred jednog neobičnog cveta… Ovde počinju njihove avanture u kojima će im prva lekcija koju će morati da nauče biti hrabrost. 
Predstava je namenjena mališanima između pet i jedanaest godina.

TEKST I REŽIJA: Marija Puškarov Popović
SCENOGRAFIJA: Tatjana Žiropađa
KOSTIM: Tatjana Cvjetković
MUZIČKI SARADNIK: Danka Ubiparip
MAJSTOR TONA I SVETLA: Milenko Isailović
IGRAJU: Anđela Krvavac, Saša Đurašević, Milan Pajić, Marija Puškarov Popović

Svi ostali, mogu kupiti ulaznice za predstave u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 400 dinara.

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA REDOVNE POSETIOCE TEATRA 78: ČUVAJTE VAŠE KARTE JER ĆE TEATAR 78 NAGRADITI GODIŠNJOM ČLANSKOM KARTOM SA 50% POPUSTA SVAKOGA KO DONESE 5 ISKORIŠĆENIH KARATA!!!

Više informacija na www.teatar78.com

DOBROBOŠLI U TEATAR 78!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here