AIESEC uručio plaketu „First choice partner“

Studentska organizacija AIESEC na Ekonomskom fakultetu dodelila je ovogodišnju plaketu „First choice partner“ kompaniji Delez Srbija za uspešno sprovođenje programa razvoja talenata.

AIESEC

AIESEC na Ekonomskom fakultetu je okviru ovog partnerstva i uz pomoć kompanije Delez Srbija u prethodnih 5 godina organizovala svoje programe i omogućavala iskustav za mlade ljude. AIESEC na Ekonomskom fakultetu je u tom periodu (od 2010. do 2015. godine) obezbedila iskustva koja su razvila liderski potencijal za preko 1000 mladih ljudi koja su realizovana preko ove lokalne sekcije. Ovo postignuće je ostvareno uz saradnju sa korporativnim sektorom ispred koga jenajveću podršku Lokalnoj kancelariji AIESEC-a Ekonomski fakultet obezbedila kompanija Delez Srbija.

Misija studentske organizacija je da od talentovanih diplomaca izgradi uspešne menadžere i lidere. Delez Srbija je primer kompanije sa kojom imamo uspostavljenu dugogodišnju saradnju i koja nam kroz programe koje organizuje za mlade Retail Management Training (RMT) i International Graduate Trainee Program (IGTP), kao i kroz prakse i stipendije pomaže u ispunjenju ove misije.

Dugogodišnje strateško partnerstvo sa kompanijom se zasniva na zajedničkim ciljevima – pružanju podrške mladima u profesionalnom profilisanju i širenju mreže poslovnih kontakata, i prenošenju liderskog iskustva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here