Besplatan kurs preduzetništva

  U toku je prijavljivanje za besplatan online kurs preduzetništva u okviru programa Biznis mladih Srbije koji Smart kolektiv sprovdi uz podršku Ambasade SAD u Beogradu.

  kurs

  BMS online kurs preduzetništva je podrška BMS programa koju je Smart kolektiv razvio kako bi velikom broju mladih ljudi u Srbiji omogućio da besplatno, u kratkom roku i od svoje kuće steknu osnovna znanja o razvoju biznis ideje i da kroz praktične i inspirativne primere i testove provere da li je preduzetništvo karijera za njih.

  Kurs se sastoji od sedam koraka koji će vam pomoći da sagledate koji biznis je najbolji za vas i da naučite kako da planirate svoj proizvod, kako da analizirate kupce i konkurenciju i kako da izračunate da li je vaša ideja isplativa.

  Prijavljivanje je otvoreno do 15. jula 2016. godine, a platforma će biti aktivna od 18. jula 2016. Pre aktiviranja platforme dobićete e-mail sa web adresom i uputstvom za registrovanje.

  Online kurs preduzetništva namenjen je mladima od 18 do 35 godina sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

  Prijavite se na:

  http://biznismladihsrbije.org/preduzetnici/prijavi-se/

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here