Akcija „I ti si Deda mraz“

 

Rotary Club Beograd Skadarlija, Rotaract Club Beograd Skadarlija i Asocijacija za afirmaciju kulture ASK već šestu godinu za redom organizuju humanitarnu akciju “I ti si Deda Mraz” sa ciljem da deci iz najugroženijih kategorija  našeg društva obezbedi novoodišnje paketiće.

Nijedna donacija nije mala kada je potreba velika!

Ove kao i prošle godine paketići će biti podeljeni štićenicima humanitarne organizacije “Coci briga o deci” koja se brine o deci i mladima sa smetnjama u razvoju, a čiji rad doprinosi njihovoj socijalizaciji i integraciji. Zatim mališanima iz Svratišta na Zvezdari i Novom Beogradu. Štićenicima Doma za celebralnu i dečiju paralizu Šumadija iz Kragujevca i socijano ugroženu decu koja su deo projekta “Stariji brat-starija sestra” koji godinama uspešno sprovodi udruženje “Daj mi ruku”.

I ti si deda Mraz je akcija koja je prepoznata od strane državnih i institucija lokalne samouprave, drugih udruženja, kompanija, medija i velikog broja pojedinaca kao najmasovnija akcija ove vrste u našoj zemlji koja ima najveći rast u broju paketića i što je najvažnije količini radosti i osmeha koje donosi deci. Nadamo se da će zahvaljujući Vama i ove godine kao i prethodnih da nastavi da raste.

Kako je naša akcija izgledala proteklih godina možete pogledati na stranici akcije

I ti si Deda Mraz

Obradujte mališane za Novogodišnje i Božićne praznike tako što ćete donirati paketiće, a kontaktirajte nas kako bi dogovorili preuzimanje. U slučaju da niste u mogućnosti da sami pravite paketiće, možete donirati igračke (nove i polovne), slatkiše, odeću i obuću (novu i polovnu) a naši volonteri će od toga praviti paketiće.

U slučaju da želite da akciju pomognete donacijom novca za paketiće, to možete učiniti uplatom na žiro račun naveden na dnu.

Susret mališana sa Deda Mrazom u poslednjoj nedelji decembra na nekoliko različitih lokacija.

Neka nas duh božićnih i novogodišnjih praznika ujedini u želji da život mališana učinimo srećnijim!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here