Ako do sada niste imali priliku da gledate predstavu Muškarčine, sada je to prava prilika

  Pozorišna predstava: Muškarčine
  Bitef teatar, Mire Trailović 1
  Sreda, 30. mart, 20h

  Portal Mladi deli 2 x 2 karte za pozorišnu predstavu Muškarčine u Bitef teatru, 30. marta. Saznajte na Facebook našoj stranici šta je potrebno da uradite. 

  3 (1) [5284802]

  PRATITE NAS: Svake nedelje vas vodimo na nekoliko mesta – bioskopi, muzeji, pozorišta…

  Saznajte prvi informacije koje se tiču nas mladih. Šta je to novo u gradu…

  Pozorišni dokumentarac o muškosti razvijen u okviru projekta Budi muško, kroz proces radionica zasnovanih na tehnikama upotrebe drame u edukaciji i metodološkim igrama osmišljenim da podstaknu kolektivno autorstvo. Tema predstave se bazira na muskulitetu i načinu na koji se muškost tretira, generaciji vaspitanoj u kulturi u kojoj se muško pokazivanje emocija smatra za znak slabosti pa tako suzbijanje emocija se preinačuje u destruktivne oblike ponašanja. Ukazujući na taj problem, ova predstava u isto vreme dokumentuje priču generacije rođene u toku ratova na Balkanu, čiji je sistem vrednosti formiran u tranziciji nedovoljno čvrst i konfuzan. Predstava nosi ideju i poruku o slobodi, ličnom ostvarenju i pokušaju da se prevaziđu kulturološki nametnute norme.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  1 KOMENTAR

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here