Belgrade Youth Fair 2020 – 29. i 30. oktobra stiže najveći online karijerni događaj za mlade u regionu

U Srbiji će se 29. i 30. oktobra, ove godine u interaktivnom Online formatu, održati šesti po redu Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj u regionu, na kojem će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat. Program će trajati od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Belgrade Youth Fair 2020Cilj ove online manifestacije jeste povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Miloš Čevizović, projektni menadžer projekta ističe sledeće:

„Ove godine, zbog uslova pandemije u kojima se nalazimo, Belgrade Youth Fair će biti organizovan u interaktivnom online formatu ali sa ispunjenjem svih očekivanja kandidata i poslodavaca. I ove godine će biti predstavljeni mnogobrojni programi praksi i zapošljavanja, benefiti koje svaka od kompanija može da ponudi a svi prisutni će moći da učestvuju na simulacijama intervjua, CV savetovalištu kao i brojnim radionicama, nagradnim kvizovima i panel diskusijama. Takođe, ove godine se očekuje još veći broj različitih poslodavaca, pa će biti i više šansi za pronalazak prakse/posla i učenja novih veština.

Neka od tema konferencijskog dela projekta koja će držati najveći stručnjaci iz kompanija učesnica, će biti:

  • Kako tražiti posao i kako se pripremiti za intervju;
  • Šta sve treba da znaju sa pravne strane prilikom zapošljavanja i Ugovora o radu;
  • Karijerni put uspešnih ljudi;
  • Kako pronaći idealan posao;
  • Marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije.

Studenti i diplomci, kao i osobe koje traže novi posao, već sada mogu da šalju svoje radne biografije za praksu/posao putem sajta www.youthfair.rs/prijavi-se/, a one će svim kompanijama koje učestvuju na sajmu biti prosleđene i dostupne do kraja godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here