Beograd na Dorćolu – Humanitarna akcija

Upoznajmo se, družimo i budimo humani!
Nedelja veče u Dorćol Platzu biće najšarenija i najveselija tačka u Beogradu! Uz zabavan i razigran program u organizaciji udruženja Naturally Dance druže se mladji i stariji, omladina i seniori, unuci sa bakama i dekama. Gradimo most za razlike u godinama, iskustvu i interesovanjima, stvaramo osmehe i prijatelje jer želimo da širimo granice komšiluka!

Humanitarna akcija

Startujemo u 19 časova sa dvosatnim muzičko-plesnim programom na čelu sa profesionalnim plesačem Heliom Santosom iz Lisabona, koji nam donosi egzotične afričke zvuke i pokrete bogate tradicije Zelenortskih ostrva.

Zelenortska ostrva… zvuči egzotično! 🙂 Imamo priliku da zavirimo u duh tradicije Zelenortskih ostrva, živopisan i razigran koji će nas sve pokrenuti uz 3Sibitchi zvuke i plesove.

„Sibitchi“ su kamenčići sa obala Zelenortskih ostrva koji su u ovoj zemlji simbol transformacije patnje u kreativnu energiju. Uzimajući kao početnu tačku ritaule robova sa Zelenortskih ostrva, 3 SIBITCHI ZELENORTSKI PLESOVI nastoje da navedu učesnike da oslobode i izraze lične teškoće kroz pokrete.

♥ Kao što se kamenčići na obali sudaraju i oblikuju, tako i mi komuniciramo, razumemo druge i menjamo sebe.
Za sve posetioce celokupni program je besplatan, a umesto ulaznice svaki posetilac će donirati SLATKIŠE (upakovane i u roku trajanja), koji idu deci ugroženih migranata, izbeglih lica u Beogradu. Širimo krug prijatelja, komšiluka i dobrih namera!

Svi posetioci su i učesnici programa. Povedite svoje prijatelje, braću i sestre, roditelje, bake i deke, unuke, komšije, jer se ove nedelje u Dorćol Platzu družimo i igramo sa Zelenortskim biserima!

Više informacija na linku https://www.facebook.com/events/1817931148464786/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here