Ledena šuma se oprašta od posetilaca

Novosadska ledena bajka, Ledena šuma, prestaje sa radom 19. februara 2017.godine.

U nedelju 19. februara, svi ljubitelji klizanja moćiće poslednji put u ovoj sezoni da uživaju u najlepšem klizalištu u regionu. U smenama od 19:30 i 21:30biće besplatan ulaz na klizalište te pozivamo sve one koji nisu stigli, da nas posete i uzivaju u zimskoj bajci.

Za puna dva meseca koliko je trajala manifestacija Ledena šuma, kroz Dunavski park je prošlo preko 200.000 posetilaca a u klizanju je uživalo nekoliko desetina hiljada klizača, pre svega dece koja su u besplatnim jutarnjim terminima imala priliku da savladaju ovu zimsku sportsku disciplinu.

Ove zime, klizanje je zauzelo prvo mesto na listi rekreativnih sportova a Dunavski park na listi najboljih zimskih lokacija u regionu.

Ledena šuma

Uživali smo u ledenoj čaroliji, muzičkim nastupima, dečijim radionicama i animacijama, druženju sa poznatima i mnogim drugim radostima. Ovu zimu smo učinili drugačijom od svih pređašnjih, učinili smo je bajkovitom.

Uz podršku grada Novog Sada, kompanije Soko Štark čije samo ime budi čaroliju, kompanije NIS koja je prepoznala značaj ove društvene manifestacije i podržala projekat u okviru programa „Zajednici Zajedno“ i drugih privatnih sektora, zima u Novom Sadu je ove godine dobila potpuno novo značenje.

Najveću zahvalnost dugujemo svima vama koji ste bili naši gosti i koji ste nam ukažali poverenje.

Do naredne sezone!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here