Beogradski sajam zapošljavanja i praksi

Drugi Beogradski sajam zapošljavanja i praksi održaće se u ponedeljak 18. aprila u Domu omladine. Sajam će trajati od 10 do 16 časova.

Sekreterijat za privredu u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – filijala za grad Beograd, Privrednom komorom Beograda i Savetom za zapošljavanje Grada Beograda organizuje Beogradski sajam zapošljavanja i praksi.

Svoju ponudu slobodnih poslova na sajmu će predstaviti oko 80 firmi iz Beoograda, kojima je potrebno više od 2.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: menadžera prodaje, operatera na računaru, prevodilaca za engleski i italijanski jezik, profesora, proizvodnih radnika, hranitelja, radnika obezbeđenja, vozača, raznih inženjera, prodavaca, pica majstora, savetnika za osiguranje, mesara, kasira, magacionera, medicinskih sestara i lekara specijalista, baštovana, programera, šivača, vaspitača, pravnika, auto-električara, auto-mehaničara, konobara, kuvara, higijeničara, građevinskih radnika, armirača, tesara, turizmologa i drugih.

Na Beogradskom sajmu zapošljavanja četiri firme će ponuditi i profesionalno usavršavanje kroz stručnu praksu za oko 45 mladih bez posla.

Izvor: http://www.beograd.rs/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here