Berlin Music Video Awards

Sa zadovoljstvom najavljujemo 4. Berlin Music Video Awards festival, koji će biti organizovan od 18. do 22. maja, u Berlinu. Festival predstavlja reviju najboljih video spotova koji su obeležili proteklu godinu, ali ono što čini BMVA drugačijim od ostalih je u tome što predstavlja platformu za talentovane umetnike, kako afirmisane, tako i one koji su tek na početku karijere.

festical1

Zato ove godine želimo da pozovemo muzičare, muzičke producente i filmske reditelje sa prostora Balkana, da nam se pridruže i predstave svoje video spotove na ovom međunarodnom događaju. Svako može učestvovati, a budžet, diskografska kuća ili ime nisu relevantni jer je Berlin Music Video Awards fokusiran na kvalitet, originalnost i raznolikost.

Osim 14 pobedničkih kategorija, takođe možete učestvovat i u Videoshop konkurenciji – u pitanju je aplikacija za iPad, iPhone, Android, Windows putem koje možete izmontirati video spot i osvojiti put u Berlin! Novčana nagrada za Najbolji muzički spot ove godine iznosi 3000eura. Rok za prijavljivanje je 1. april 2016. Pobednici će biti izabrani putem online glasanja i  uz pomoć međunarodnog žirija.

fest.

Do sada su objavljene nominacije poznatih imena, kao što su Tame Impala/The less I know the better, Stromae/Quand C’est, ali u istoj kategoriji sa njima stoje imena neafirmisanih izvođača iz celog sveta. Zato ove godine želimo da vidimo i spotove sa prostora Srbije jer je cilj festivala upravo u afirmaciji izvođača koji nisu imali priliku da svoj rad predstave publici u inostranstvu.

festival2

BMVAjeprviputorganizovan 2013.ipredstavljanezavisnifestivalkojije za kratko vreme uspeodazauzmeposebnomestonafilmskojimuzičkojsceni. Više detalja o BMVA možete pronaći na našoj stranici http://www.berlinmva.com/

Možete nas pratiti i putem društvenih mreža:

Facebookhttps://www.facebook.com/berlinmva

Twitter  https://mobile.twitter.com/BerlinMVA

Instagram – https://www.instagram.com/berlinmusicvideoawards/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here