Uzmi karijeru u svoje ruke

Career Days projekat, koji već dvadeset dve godine organizuje lokalna kancelarija AIESEC organizacije na Ekonomskom fakultetu, nastoji da pruži podršku mladima na njihovom putu u karijeri o kojoj sanjaju.Poznat kao najveć i nacionalni sajam edukacija, praksi i poslova „Career Days 2016“ održaće se 15.i 16. marta u hotelu „Crowne Plaza“ na Novom Beogradu.

cd

Ovom prilikom mladi i obrazovani ljudi će imati priliku da u neformalnom i prijatnom okruženju porazgovaraju sa predstavnicima kompanija o postojećim praksama, poslovima kao i o potrebnim znanjima i veštinama koje su ključne za profesionalni razvoj.

Posetioci će moći da naprave svoj CV ili isprave njegove nedostatke, kako bi on bio smešten u bazu podataka koja je dostupna kompanijama. Pored toga, zainteresovani će, po prvi put, na sajmu imati mogućnost da učestvuju u simulaciji intervjua za posao kako bi se unapredile njihove komunikacijske veštine i prevazišla trema.
Nakon simulacije najhrabriji mogu kroz speed dating isprobati svoje znanje i biti na pravom intervjuu sa predstavnicima nekih od kompanija učesnica.

Pored samog sajamskog dela, “Career days” uključuje i Career Workshops koje će biti održane 02. i 03. marta u salama opštine Vračar. Radionice su namenjene studentima prve i druge  godine koji žele da saznaju nešto više o izgradnji ličnog brenda, tehnikama učenja i mapama uma, upravljanju vremenom, javnom nastupu, kreiranju uspeha…

Ukoliko želite da saznate nešto više posetite http://careerdays.rs/ i https://www.facebook.com/CareerDays.AIESEC.

O AIESEC-u?
AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utičena društvo. Prisustvom u preko 125 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu odstrane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društvenoodgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija http://aiesec.rs/ i https://www.facebook.com/AIESECserbia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here