Besplatna škola programiranja: Majstori programiranja

iSerbia uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, organizuje besplatnu online školu programiranja za mlade od 12 do 19 godina koji žele da nauče osnove programiranja kao i da prodube znanje iz te oblasti kreiranjem svog sajta ili aplikacije. Učešće je potpuno besplatno! Mladi se mogu prijaviti putem  PRIJAVNOG FORMULARA.                 

Majstori programiranja          

Sa terotorije Republike Srbije 1000 mladih  uzrasta od 12 do 19 godina stećiće znanja iz osnova programiranja putem onlajn edukacije i uz podršku facilitatora, kao i svojih nastavnika i profesora. Najmanje 100 najboljih polaznika nadogradiće znanje edukacijom iz kreiranja web sajta i android programiranja.

Upravo statistički podaci pokazuju da su programeri veoma traženi na tržištu rada. Pojavom interneta, poslovanje se ubrzano pretvara u online tržište. Početak 21.veka je obeležila informatička revolucija. Izvesno je da će se ekspanzija e-poslovanja  nastaviti.

Android platforma je najmlađa i najperspektivnija grana u komunikacionim tehnologijama. Decenije koje dolaze će obeležiti stalni rast ove oblasti i tražnja za novim stručnjacima. Upravo je cilj ovog  projekta  blagovremeno podizanje kompijuterske pismenosti mladih.

Više informacija možete dobiti putem mejl adrese [email protected]. Ne propustite priliku  da pohađate školu programiranja. Osposobite se za veoma traženo zanimanje na tršištu rada. Postanite  majstori programiranja!

1 COMMENT

  1. Sve pohvale za Vase angazovanje.Da li ste upuceni gde mogu naci besplat.u obuku za provramiranje ali za starije.Nadam se da nije kasno uciti i u 40-im.
    Pozxrav
    Sanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here