Besplatna taksi vožnja? Uz PortalMladi i to je moguće!

  Navikli ste da Vam Portal Mladi svakodnevno predstavlja pregršt zanimljivih informacija i mogućnosti,  ali da li ste nekad pomislili da možemo da Vam omogućimo besplatan prevoz od tačke A do tačke B koji ne podrazumeva gužve, čekanja i nerviranje?  Nastavite sa čitanjem i  već danas se na željenu lokaciju uputite taksijem, a ne tramvajem!

  Portal Mladi Vam u saradnji sa aplikacijom Taxify pruža mogućnost da putem jedinstvenog koda PORTALMLADI dobijete gratis vožnju u vrijednosti do 1000 RSD.

  Od gratis vožnje Vas dele samo tri koraka:

  • Instalirajte Taxify app na Vaš telefon
  • Unesite jedinstveni kod PORTALMLADI
  • Sačekajte Vaš taksi i uživajte u vožnji

  PROMO

  Taxify – da li je ovo aplikacija koja je postala popularnija od Ubera?

  Šta je Taxify?

  Taxify je tehnološki startap koji je razvio mobilnu aplikaciju za taksi vozače i klijente. Trenutno je vodeća aplikacija sa preko 500.000 korisnika i preko milion vožnji u toku 2015. godine.

  Kako se koristi aplikacija?

  Skinite besplatno aplikaciju za Vaš operativni sistem. Pri pokretanju aplikacije bićete locirani i pritiskom na „request taxi“ naručite vozilo. Odmah po naručivanju vozila kao korisnik ove aplikacije dobijate sve informacije o vozaču (ime i prezime, sliku vozača, izgled vozila i slično), kao i mapu koja vam je dostupna kada Vaša vožnja počne, a na kojoj možete da pratite kretanje vozila i preostali vremenski period do željene lokacije.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  1 KOMENTAR

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here