Besplatne karte za mališane u Teatar 78

Svakog četvrtka u saradnji sa pozorištem za decu „Teatar 78″ očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave za decu.  PortalMladi će specijalno deliti 5×2 karte za predstave  na našoj Facebook stranici. Verujemo da imate mlađu braću i sestre, ili rođake i  male komšije koje možete obradovati.

Ovog vikenda u pozorištu za decu „Teatar 78″ očekuje vas  zanimljiva i edukativna predstava:

VESELI INDIJANCI – 13.12.2015. u 12 časova

Besplatne karte

Predstava „Veseli indijanci“ je zanimljiva i duhovita predstava koja govori o bratu i sestri, malim Indijancima,koji pokušavaju da obave sve zadatke koje im je zadao njihov tata –  Veliki poglavica.

Naravno, zadatak neće proći mirno.

Uz dosta muzike, plesa i humora, kroz predstavu se provlači poruka o toleranciji, ljubavi i zajedništvu

Nakon predstave, mališane očekuje iznenađenje:

Besplatne karte

Svi ostali, ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 400 dinara.

U Kreativnoj rođendaonici Teatra 78 proslavite rođendan vašeg deteta na jedinstven način!Svakog vikenda, subotom od 17 časova i nedeljom od 12 časova, počastite svoje goste pozorišnom predstavom a nakon toga se i dobro zabavite u Kafe Galeriji pozorišta. Bogat pozorišni repertoar TEATRA 78 prilagođen je deci uzrasta od 3 do 13 godina, a sve  predstave su edukativnog i zabavnog karaktera.

Više informacija na www.teatar78.com

DOBROBOŠLI U TEATAR 78!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here