Mikser was falling apart

  Ozbiljne posledice su nanete prilikom jednog nastupa, uzrokovane slovenačkim uraganom. Veruje se da će se o njima još dugo pričati sa frapiranim izrazima lica.

  Mikser

  O, da. Lajbah, onaj LAJBAH koji je uspeo da probije barijere severnokorejske cenzure i da bude jedini zapadnjački bend koji je tamo nastupio, sinoć je održao koncert u srcu Savamale.

  Provokatori kakvi jesu, kasnili su sat vremena, dovodeći publiku do usijanja od nestrpljenja. Uz treperenje zemnje i snažni bas, prvo su kao prema scenariju izašli klavijaturisti Luka i Rok, potom Mina, a na kraju uz najsnažnije ovacije, i glavni protagonista, Milan. U karakterističnom crnom, svedenom, ali mračnom stajlingu uz pratnju minimalističkih pokreta počeli su svoj nastup.

  Definitvno najveće oduševljenje su izazvale pesme poput: ,,Eurovision’’, ,,Smrt za smrt’’, potom pesme urađene podsticajem Severnom Korejom.

  Pročitajte: Priručnik za koncert bez koga nećeš moći

  Ono što je izrazito važno naglasiti jeste bitnost ovog koncerta. U publici su mahom bili vršnjaci članova bedna, koji su odrastali uz zvuke avangardnog zvuka i inovativne tehnike nastupa i samog pečata benda, ali bilo je i mlađih koji su zbog ovog ili onog razloga počeli da uživaju u mračnim obradama. Neke od tih pesama su himne, neke od tih pesama su im upravo obezbedile taj status u Severnoj Koreji, neke od tih pesama su obeležile devedesete i stanje uma tada. Zbog toga je bitno da je publika prepoznala energiju sa kojom su došli i vraćala im nazad na scenu i tako u krug, dobacivajući se empatički kao loptom.

  Sinoć, Mikser House se raspadao pod uticajem snažnih zvukova istorije jednog naroda. Posledice su neprocenjive.

  Misker

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here