Mikser was falling apart

Ozbiljne posledice su nanete prilikom jednog nastupa, uzrokovane slovenačkim uraganom. Veruje se da će se o njima još dugo pričati sa frapiranim izrazima lica.

Mikser

O, da. Lajbah, onaj LAJBAH koji je uspeo da probije barijere severnokorejske cenzure i da bude jedini zapadnjački bend koji je tamo nastupio, sinoć je održao koncert u srcu Savamale.

Provokatori kakvi jesu, kasnili su sat vremena, dovodeći publiku do usijanja od nestrpljenja. Uz treperenje zemnje i snažni bas, prvo su kao prema scenariju izašli klavijaturisti Luka i Rok, potom Mina, a na kraju uz najsnažnije ovacije, i glavni protagonista, Milan. U karakterističnom crnom, svedenom, ali mračnom stajlingu uz pratnju minimalističkih pokreta počeli su svoj nastup.

Definitvno najveće oduševljenje su izazvale pesme poput: ,,Eurovision’’, ,,Smrt za smrt’’, potom pesme urađene podsticajem Severnom Korejom.

Pročitajte: Priručnik za koncert bez koga nećeš moći

Ono što je izrazito važno naglasiti jeste bitnost ovog koncerta. U publici su mahom bili vršnjaci članova bedna, koji su odrastali uz zvuke avangardnog zvuka i inovativne tehnike nastupa i samog pečata benda, ali bilo je i mlađih koji su zbog ovog ili onog razloga počeli da uživaju u mračnim obradama. Neke od tih pesama su himne, neke od tih pesama su im upravo obezbedile taj status u Severnoj Koreji, neke od tih pesama su obeležile devedesete i stanje uma tada. Zbog toga je bitno da je publika prepoznala energiju sa kojom su došli i vraćala im nazad na scenu i tako u krug, dobacivajući se empatički kao loptom.

Sinoć, Mikser House se raspadao pod uticajem snažnih zvukova istorije jednog naroda. Posledice su neprocenjive.

Misker

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here