Besplatni kurs ruskog jezika

Ukoliko želite da se upoznate sa osnovama ruskog jezika, savladate rusko pismo, usvojite osnovne pojmove, dobijete  materijal i savete kako da samostalno nastavite  sa učenjem ovog jezika, ovo je  možda pravi program za vas. Radionice su besplatne  i biće  organizovane svakog petka od 18.30 do 20 h u prostorijama Biznis centra 47, Kneza Miloša 47 (19.februara, 26.februara, 4.marta, 11.marta).

Ukoliko ste zainteresovani, možete da prisustvujete svim radionicama, molimo Vas da popunite formular. Prijave  su otvorene do 15.februara, a prednost u slučaju velikog interesovanja će imati mladi od 15-30 godina koji stanuju/školuju se/rade na teritoriji opštine Savski venac.

Radionice se realizuju zahvaljujući volonterskom angažovanju Dajane Lazarević, studentkinji četvrte godine na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Tečno govori engleski, nemački, ruski i beloruski jezik, bavi se pisanjem poezije i proze na srpskom i navedenim jezicima. Objavila je tri zbirke pesama: „Kroz prostor i vreme“, 2011, „Staze zvezdanog beskraja“, 2012, „Stranac“, 2014, i roman „Magloviti put talenata“, 2015.

Dobitnica je velikog broj književnih nagrada u zemlji i inostranstvu, njena dela su objavljivana u brojnim časopisima i zbornicima literarnih radova.

Od januara 2015. radi kao prevodilac za EMG Magazin (izdavač: Ekof Media). Prevodi novinske članke i naučne tekstove sa engleskog i ruskog na srpski jezik.

Za sve dodatne informacije pozovite nas na 7151853 ili pisite na [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here