Biznis planiranje – radionica u beogradskom Startit centru

  Datum Isteka: 17/04/2018

  Pokreni sopstveni biznis i pomozi zajednici u kojoj živiš!

  U ponedeljak, 16. aprila u 18 časova održaće se radionica „Biznis planiranje“ čiji cilj je da mlade upozna sa konceptom društvenog preduzetništva.

  Na radionici „Biznis planiranje“ učesnici savladavaju teoretske okvire biznis planiranja i razvijaju konkretan biznis plan, najosnovnijeg tipa.

  Naš fokus jeste na potencijalu mladih da stvaraju promene, no radionica je otvorena za sve aktivne i zainteresovane građane i građanke, bez obzira na godine.

  Ovaj događaj je deo serije radionica na temu društvenog preduzetništva koje će se održati u tvom gradu i koje ti mogu poslužiti kao uvod i koristan trening za takmičenje Social Impact Award. Ovo takmičenje ti pruža priliku da prijaviš i uz našu pomoć razviješ plan za realizaciju tvog društvenog preduzeća.

  Pogledaj raspored i teme radionica.

  Šta je Social Impact Award?

  Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja za mlade od 15 do 30 godna kojim želimo da razvijemo i implementiramo inovativna rešenja za društvene i ekološke probleme. Naša misija je da promovišemo duh društvenog preduzetništva kroz edukaciju, podršku i povezivanje. Ako želiš da saznaš više o Social Impact Award poseti naš sajt ili FB stranicu.

  Projekat Social Impact Award sprovodi organizacija Razlivalište, u saradnji sa Erste bankom, Coca- Cola HBC Srbija i Crna Gora, Austrijskom razvojnom agencijom, Erste Fondacijom i Startit Centrima.

  Prijava

  Radionica će se održati u ponedeljak, 16. aprila, sa početkom u 18 časova u prostorijama beogradskog Startit centra, na adresi Savska 5.

  Prisustvovanje radionici je besplatno. Prijavi se popunjavanjem kratkog formulara.

  PODELI
  Kristina Šorak
  Koordinator za kulturnu saradnju. Studentkinja treće godine međunarodnih odnosa na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here